Maak kennis met Caesar

Sinds februari is er een nieuwe energieke medewerker in dienst in de opslag van Aurora Kaas. Na Aagje en Brutus is het de derde robot op deze werkplek. En die heeft dus een naam met een C: Ceasar. "De eenarmige robot die 160 kilogram kan verplaatsen heeft met enige moeite zijn nieuwe locatie bereikt. Na het lossen van de vrachtwagen die hem vanuit Spanje naar ons bracht, hadden onze collega's twee heftrucks nodig om het ongeveer 2160 kilogram zware apparaat de hal in te brengen", licht Janna Nielen namens Aurora Kaas toe. 

De montage van de robot vergde grondige voorbereidingen, geeft ze aan. "Zo moest onder andere een 560 kilogram zware stalen voetplaat in beton gegoten en met speciale grondankers vastgezet worden. Tijdens de eindmontage werden onze technisch ervaren collega's Peter, Thomas en Berry van buitenaf ondersteund door Gert-Jan. Dankzij de goede voorbereidingen werkte de robot onmiddellijk vlekkeloos en dat nu hopelijk voor vele jaren." 

Links zijn ze bezig met de zware stalen voetplaat. 

Voor meer informatie:
Janna Nielen
Aurora Kaas
Im Hammereisen 55
D-47559 Kranenburg
+49 (0)2826 9996740
janna@aurora-kaas.com 
www.aurora-kaas.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.