Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Skin Food Ultra-Light Dry Oil en Aroma Shower Happiness

In de zomer vraagt je huid om een andere verzorging. Zo zijn hydratatie en bescherming extra belangrijk. Met deze 3 zomerfavorieten van Weleda verzorg je je huid op een natuurlijke manier. Nieuwkomers dit jaar zijn Skin Food Ultra-Light Dry Oil en Aroma Shower Happiness. En voor het tweede jaar op rij favoriet: Skin Food Light.

1. Skin Food Ultra-Light Dry Oil
Deze unieke 2-fasen olie voor je lichaam en gezicht hydrateert, voedt en verzorgt je droge huid. De spray combineert de luchtigheid van een hydraterende mist met voedende jojoba-olie en extracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula, kamille en rozemarijn. Trekt snel in en zorgt voor een mooie gloed. Met frisse, zomerse geur.

  1. Shake
  2. Spray
  3. Glow

In eco-verpakking: fles van 98% gerecycled plastic

100 milliliter €15,99
Vegan

2. Aroma Shower Happiness
Verwelkom de zomer met deze - limited edition - douchegel! De verfrissende geur van grapefruit, mandarijn en limoen zorgt voor de perfecte start van een zomerse dag. De geur is namelijk bewezen opvrolijkend. De douchegel is vrij van microplastics, biologisch afbreekbaar én bevat geen SLS/SLES. Goed voor de huid en de planeet dus.

200 milliliter €6,99
Vegan

3. Skin Food Light
Voor in je tas: Skin Food Light. Deze heerlijke crème voor gezicht en lichaam is een echte alleskunner. Trekt snel in, hydra- teert en biedt comfort bij een droge huid. Het geheim van Skin Food Light? De combinatie van biologische zonnebloemolie met onder andere driekleurig viooltje, biologische Calendula en kamille.

30 milliliter €5,99

Voor meer informatie: info@weleda.nl en www.weleda.nl   

Publicatiedatum: