Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schoner wassen met SpongeBob SquarePants

Eco-Groothandel is verheugd om de lancering aan te kondigen van de (ver)nieuw(d)e lijn EcoEggs samen met Nickelodeon's SpongeBob SquarePants, in samenwerking met Paramount Consumer Products en Nickolodeon Network ter ondersteuning van SpongeBob SquarePants: Operation Sea Change.

De missie? "Zoals altijd zijn we voorstander van het verminderen van plastic productie en vervuiling. Het ondersteunen van Operation Sea Change is een voortzetting van deze waarde, de beweging richt zich op het aanpakken van de enorme hoeveelheden plastic in de oceaan en het maken van een significante impact op mariene ecosystemen", vertelt Rogier Jongman namens Eco-Groothandel. Het assortiment bestaat uit twee verfrissende nieuwe geuren met de bijbehorende navulpets. "In het assortiment zitten ook de Gary en Mary droogeieren als het perfecte duo om je droogdrama's te versnellen."

Voor meer informatie:
Rogier Jongman
Eco-Groothandel
Isarweg 10
1043 AK Amsterdam
020 2629464
rogier@eco-groothandel.nl
www.eco-groothandel.nl

Publicatiedatum: