Werfzeep al 13 jaar donkergroen

"We blijven onze boodschap op nieuwe laagdrempelige manieren uitdragen"

Bij zeepmakerij Werfzeep in hartje Utrecht worden alle zepen volledig met de hand gemaakt, van 100% biologische en lokaal geplukte ingrediënten. Dit maakt ze heilzaam voor de huid, uniek en vol plantaardige kracht. En dat al een hele tijd: dit najaar bestaat Werfzeep 13 jaar.

Toen oprichter Evelien van Zonneveld begon met zeep maken, in de keuken van haar werfkelder, deed ze dat vanuit haar eigen behoefte. Haar overgevoelige huid die geen zeep verdroeg, reageerde wel goed op de natuurzeep waarmee ze kennismaakte in Canada. In Nederland bestond dit fenomeen nog niet, dus ging Evelien zelf aan de slag. Werfzeep werd als vanzelf 'donkergroen': pure biologische en eerlijke ingrediënten bleken te resulteren in betere, mildere zeep.

Links: Mercedes met de ongesneden herfstzeep. Rechts: een cadeaupakket.

Nu, dertien jaar later, is Werfzeep allang niet meer de enige in het zeeplandschap. Maar wat betreft het werken met planten, het volledig handgemaakte karakter en de compromisloze biologische insteek, is het zeepmerk naar eigen zeggen nog steeds uniek. Evelien: "We merken dat onze boodschap blijvend wordt gewaardeerd, ook door nieuwe gebruikers. Het loont echt om ons verhaal steeds op nieuwe, laagdrempelige manieren uit te dragen."

De seizoenszeep voor de herfst.

Eén van die manieren is de cadeauservice die Werfzeep nu aanbiedt. Bedrijven kunnen terecht voor cadeaupakketten op maat. Bijvoorbeeld zepen met ingrediënten die in Utrecht zijn geplukt, een bedankje voor door de brievenbus of een set met scheer- of shampoozeep. Van 10 – 1000+ pakketten denken de zeepmakers mee over de samenstelling en verzending van unieke zeepcadeaus. "Op deze manier kunnen nog meer mensen kennismaken met de meerwaarde van een 100% eerlijk, biologisch en lokaal product. Zo hopen we met Werfzeep nog vele jaren de wereld een stukje groener te mogen maken."

Voor meer informatie:
Werfzeep
Westerkade 30
3511 HC Utrecht
+31 (0)6 14615010
post@werfzeep.nl 
www.werfzeep.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven