26 - 30 september

Exclusieve Bio Inspiratiereis naar New York & Philadelphia voor bestuurs- en directieleden

BioNederland en Export Partner organiseren een USA-inspiratiereis naar New York & Philadelphia van 26 tot en met 30 september. Het is een combinatie van bezoek aan de BIOFACH in Amerika, gesprekken met groothandel en retail en de deelnemers krijgen inzicht in de markt en trends. Met ruim $57 miljard omzet aan biologische voeding, drukt de USA een grote stempel op wat zich afspeelt in de biologische sector. Zelfs in een conservatief land als deze zwicht de consument voor biologisch en groeit deze sector jaar na jaar. Dat maakt de USA bij uitstek een land om “biologische” inspiratie op te doen.

Deze inspiratiereis wordt opgezet voor bestuurs- en directieleden in de Nederlandse biologische markt. Enerzijds om trends en ontwikkelingen in 's werelds toonaangevende markt te horen.
Anderzijds om Nederland, en in het bijzonder uw eigen product, onder de aandacht te brengen bij de standhouders van BIOFACH America.

De deelnemers aan deze prachtige reis zullen ruime ervaringen uitwisselen, veel netwerken, elkaar inspireren en volop ideeën mee terug nemen naar huis, aldus de organisatie.

BIOFACH America, gekoppeld aan Natural Products Expo East, brengt jaarlijks de biologische sector bij elkaar in Philadelphia. Daarom is uw bezoek en vertegenwoordiging vanuit Nederland essentieel, aldus de organisator van deze reis.

De inspiratiereis zal plaatsvinden van 26 t/m 30 september 2022. Met een start in New York, waar we inspiratie zullen opdoen in een hip Manhattan en meer achtergrondinformatie ontvangen over de markt. Om vervolgens door te reizen naar Philadelphia voor o.a. een beursbezoek, seminar en storechecks in de grote Amerikaanse ketens.

Programma
26 september - New York:
Vlucht Amsterdam - New York
Welkomstdiner met genodigden

27 september - New York:
Storechecks en in gesprek over de trends in hip & modern Manhattan, e.g. Food Bazaar, Westerly Natural Market en East Village Organic
In gesprek met Rabobank - Trends en marktdata

28 september - New York:
Bezoek biologische boerderij - Van boer tot bord
Trein New York – Philadelphia

29 september - Philadelphia:
Bezoek BIOFACH America

30 september - Philadelphia:
Seminar met o.a. Organic Trade Association
Storechecks in Philadelphia, e.g., MOM’s Organic en Whole Foods
Vlucht Philadelphia - Amsterdam

Deelnamekosten
Deelnemen aan de inspiratietour USA kan voor €3.499,- per persoon bij gebruik van de RVO MKB voucher, exclusief btw, en exclusief vlucht, anders €4.999,- voor BioNederland leden.

Deelnemen aan de inspiratietour USA kan voor €4.250,- per persoon bij gebruik van de RVO MKB voucher, excl. BTW en exclusief vlucht, anders €5.750,- voor NIET BioNederland aangeslotenen.

Inbegrepen in deze deelnamekosten zijn o.a. verblijf (maandag t/vrijdag), diners en lunches, lokaal transport, begeleiding in de voorbereiding & op locatie en toegang tot de BIOFACH.

Aanmelden kan door uw interesse en deelname bevestiging te mailen naar: info@bionederland.nl, tot uiterlijk vrijdag 26 augustus 2022.

Voor meer informatie:
BioNederland
Jan Groen, voorzitter BioNederland
06-53201760
jan@greenorganics.nl
www.bionederland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven