Bianca de Reus, webshop De Gezonde Wereld:

"Bijzondere producten van niche merken"

Niche gezondheidsproducten in een duurzaam jasje: daar draait het om in de webshop De Gezonde Wereld. "In onze webshop bieden wij niet alleen bijzondere producten van niche merken, maar willen wij ons ook onderscheiden door onze persoonlijke en professionele benadering", aldus Bianca de Reus, hoofd klantenservice bij De Gezonde Wereld. "In onze online gezondheidswinkel vind je honderden natuurlijke producten van uitstekende kwaliteit. Zonder rommel en vrij van synthetische ingrediënten. Het zijn stuk voor stuk prachtige producten, die in sommige gevallen extra uitleg behoeven. Zoals bepaalde voedingssupplementen. Dan is het fijn om deskundig advies in te kunnen winnen. Dat advies geven wij graag."Ruim aanbod bio-producten
De Gezonde Wereld heeft een ruim aanbod biologische producten. "Eén van onze meest populaire producten betreft de biologische paddenstoel extracten van Pure Mushrooms. Dit zijn hoogwaardige supplementen met onder andere chaga, reishi en lion's mane. 100% biologisch, vegan en van uitstekende kwaliteit. Wat deze producten zo bijzonder maakt is de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De voedingssupplementen zijn aangevuld met acerola, voor een boost aan vitamine C, maar verder geheel vrij van bindmiddelen. De producten worden door een onafhankelijk laboratorium getest en de analyses worden op hun website gepubliceerd. Zo weet je als consument zeker dat de producten vrij zijn van toxines, wel zo prettig", aldus Bianca.

Ook biologische thee is erg populair, merken ze bij De Gezonde Wereld. "Wij verkopen onder andere kruidenthee van Taka Turmeric en Dutch Harvest. Taka Turmeric is een heerlijke thee op basis van kurkuma, verkrijgbaar in vier verrassende smaakcombinaties."Biocosmetica met hennep
Bij De Gezonde Wereld vind je ook verzorgingsproducten met een NaTrue keurmerk, zoals de biocosmetica merken Hemptouch en Sativa Beauty. Kenmerkend voor beide merken is dat ze hennepzaadolie als belangrijk bestanddeel hebben. "Hennepzaadolie is verzorgend voor de huid en is daarom bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het helpt om vocht in de huid vast te houden waardoor vochtverlies wordt voorkomen. Alle cosmeticaproducten zijn vrij van ingrediënten die allergie of overgevoeligheid kunnen veroorzaken, zoals parabenen, minerale oliën en synthetisch parfum."

Plasticvrij winkelen
Bianca vertelt verder dat ze het belangrijk vinden om een steentje aan een beter milieu bij te dragen. "Daarom versturen we onze pakketjes zoveel mogelijk zonder plastic. Het vulmateriaal is op basis van natuurlijke maïs en in plaats van plastic tape gebruiken we tape van papier. Net zo stevig, maar veel beter voor het milieu."

Tevens vind je in de online winkel zero waste producten, oftewel producten zonder plastic verpakking. Het assortiment loopt uiteen van shampoobars, bamboe tandenborstels, maar ook de verpakkingsvrije vitamine gummies van Vegums. "Vegums zijn vegan voedingssupplementen die geleverd worden in een kartonnen koker. De vitamines zelf zitten in een plasticvrij zakje gemaakt van maizena en cellulose. Deze zakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar."

Voor meer informatie: info@degezondewereld.nl en www.degezondewereld.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven