SIVAL in Angers: complete editie, maar minder bezoekers

De 2022-editie van de Internationale Vakbeurs voor Plantaardige Teelttechnieken (SIVAL) in het Franse Angers was donderdagavond na drie dagen afgelopen. De enige vakbeurs in Frankrijk bood die drie dagen de gelegenheid voor informatie-uitwisselingen en ontmoetingen tussen professionals en presenteerde tegelijkertijd een compleet en efficiënt aanbod aan apparatuur en diensten voor de gespecialiseerde teelt: boomfruit, tuinbouwgewassen, zaden, wijnbouw, tuinbouw, geneeskrachtige en aromatische planten, cider en paddenstoelen. De 2022-editie was daarmee een zeer complete editie.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Franse delegatie van Enza Zaden

Een 35e editie met veel exposanten en nieuwigheden, maar ook zones gewijd aan opleiding en werkgelegenheid, conferenties, rondetafels, en niet te vergeten technologische innovatie met de SIVAL Innovatiewedstrijd.


Wim van der Meulen van Jasa deelde deze foto van de Nederlandse handelsmissie

Uitgesteld tot maart van dit jaar, nadat deze beurs in 2021 was afgelast, verwachtten de exposanten veel van deze editie. Een behoefte om elkaar weer te ontmoeten en informatie uit te wisselen voor professionals uit de sector na twee jaar van pandemie, steeds frequenter voorkomende onvoorspelbare weersomstandigheden met alle risico's van dien en een voortdurende stijging van de productiekosten.


Johan Nicolai van Zouk

Ondanks een algehele daling van het aantal bezoekers, met een voor sommige exposanten nogal ‘teleurstellende’ eerste dag, wisten de laatste twee dagen toch meer bezoekers de weg naar het expositiecentrum te vinden. Hoewel het aantal bezoekers dus kleiner was dan dat van voorgaande jaren, waren de diverse ontmoetingen en informatie-uitwisselingen heel nuttig en van een hoog niveau.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven