Open avond op vrijdag 15 oktober

Gerard & Suus viert 25-jarig jubileum

Gerard & Suus (voorheen Bakkerij Hardeman) bestaat op 10 oktober 25 jaar. Na jarenlang bakker te zijn geweest in Rhenen, is Gerard Hardeman 10 oktober 1996 met zijn Bakkerij Hardeman gestart aan de Torenstraat 2 te Wijk & Aalburg. Vrij snel daarna is hij samen met Suus biologisch gaan bakken.

Gerard en Suus

Door de jaren heen is Bakkerij Hardeman uitgegroeid tot de meest complete biologische en EKO gecertificeerde speciaalzaak in de gemeente Altena. Bijna alle gebruikte granen in de bakkerij komen uit Brabant en worden op windmolen 'De Twee Gebroeders' gemalen. Voor de verkoop in de winkel werken Gerard & Suus samen met veel biologisch gecertificeerde producenten uit Brabant. Kijk daarvoor op www.gerardensuus.nl.

Een aantal jaar terug terug heeft de naamsverandering plaatsgevonden van 'Bakkerij Hardeman' naar 'Gerard & Suus, [H]eerlijk Biologisch Brood en meer…'. Inmiddels zijn 'Gerard & Suus' een begrip in de omgeving, maar zeker ook daarbuiten. Met klanten van heinde en ver, een bereik in de Benelux middels de webshop www.biologischbroodonline.nl en een internationaal opleidingsinstituut (Dutch Organic Baking School) blijven ze hun kennis vergroten, verspreiden en daarmee wereldwijd delen.

Altijd al eens een kijkje willen nemen in de bakkerij? Kom dan langs op vrijdag 15 oktober van 18:00 tot 00:00 uur tijdens de open avond. "Samen met Sven – Korenmolen de Twee Gebroeders, aan de Maasdijk – openen wij onze deuren en is een ieder van harte welkom! Wij laten met trots zien, dat wat wij de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd en wat we nog heel lang willen voorzetten, bijgestaan door onze compagnon Corianne. Zij zal na verloop van tijd steeds meer de touwtjes in handen krijgen van ons mooie bedrijf, samen met een enthousiast team van absolute topbakkers, verkoopsters, chauffeurs enzovoort", vertelt Gerard Hardeman.

Voor meer informatie: www.gerardensuus.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven