Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Webinar 12 oktober van 14.00 – 15.00 uur

Grip krijgen op je documenten met Microsoft 365

Bij veel organisaties nemen eisen vanuit klanten en vanuit wet- en regelgeving toe. Veilig documentenbeheer speelt hierbij een essentiële rol. Het is uiterst belangrijk om de veiligheid van klantgegevens te kunnen garanderen. Wil je graag praktische tips over hoe je als bedrijf omgaat met compliance en het daarbij behorende documentmanagement? Dan is dit webinar iets voor jou: “Grip krijgen op documenten met Microsoft 365”.

In 60 minuten helpt CEO en oprichter van Eshgro Anton Loeffen je samen met partner Thysia op weg met dit thema. In dit webinar gaan ze dieper in op compliance en het belang van veilig document beheer. Ook wordt er aandacht besteed aan het documentbeheer binnen Microsoft 365 met SharePoint en het Power Platform. Thysia zal middels twee demo’s laten zien hoe een KMS (kwaliteitsmanagementsysteem) ingericht wordt en hoe hun Intranet Solution werkt. Er volgen praktische tips en natuurlijk is er tijd voor al je vragen.

In deze webinar leer je meer over:
✓   compliance en documentbeheer;
✓   documentbeheer in Microsoft 365;
✓   uitdagingen en risico’s vanuit een documentmanagement perspectief;
✓   hoe je succesvol samenwerkt met een goed ingericht intranet.

Aanmelden
Dit webinar vindt plaats op 12 oktober van 14.00 – 15.00 uur. Wil je er graag bij zijn? Klik hier om je aan te melden. Je ontvangt vervolgens per mail de deelnamelink en meer informatie over het webinar. 

Publicatiedatum: