Nieuwe look voor Marcel's Green Soap

Tholen - De producten van Marcel's Green Soap krijgen een nieuw jasje. De formule blijft hetzelfde. "De look oogt wat professioneler en hiermee knalt het meer het schap uit. In het nieuwe design is minder grijs en zwart verwerkt, waardoor het er allemaal nog frisser uitziet en het logo valt hierdoor meer op", vertelt Marcel Belt, eigenaar van Marcel's Green Soap.

Alle producten uit het aanbod van Marcel's Green Soap gaan over op de nieuwe verpakkingen. "We maken alles eerst netjes op. De komende twee maanden gaan we de producten voorzien van de nieuwe look gefaseerd uitrollen."

Marcel geeft aan dat ze ongeveer een half jaar bezig zijn geweest met de voorbereidingen. "Het was best een uitdaging om met een design te komen dat zowel op onze deo's als op onze wasmiddelen goed uit de verf komt. Dit is zeker gelukt. We hebben in het proces ook consumenten betrokken. Zij reageerden positief op de nieuwe uitstraling."

De nieuwe verpakking wordt op dit moment al getoond op 4000 posters door heel het land. Marcel's Green Soap heeft hier een winactie voor consumenten aan verbonden. Zij worden gevraagd om onderweg een foto van of met een Marcel's Green Soap poster te maken en deze te delen via Instagram. Daarbij maken ze kans op één van de drie Marcel's Green Soap pakketten ter waarde van 70 euro (de actie loopt tot 30 augustus en een dag later worden de winnaars bekendgemaakt).

Voor meer informatie:
Marcel Belt
Marcel's Green Soap
+31 (0)40 4021070
marcel@greensoapcompany.com 
www.marcelsgreensoap.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven