Plasticvrije tandpasta komt in de schappen van Ekoplaza

Vanaf week dertig is de tandpasta van SMYLE verkrijgbaar bij Ekoplaza. Het merk vervangt plastic tandpastatubes door zogenaamde 'brush mints',  tandpastatabletten in een glazen flesje, dat via composteerbare navulverpakkingen kan worden bijgevuld.  

"We zijn heel blij om samen met de meest duurzame retailer van het land impact te maken en zo plastic te reduceren. Vaak is al dat plastic helemaal niet nodig. Tandpasta bijvoorbeeld is in tabletvorm een prima alternatief", aldus founder Almar Fernhout.

SMYLE wordt verkocht in 49 landen. De interesse naar de plasticvrije producten groeit, vertelt Almar. "De retail toont steeds meer interesse en steeds meer tandartsen samplen of verkopen ons product. We zijn heel blij dat we worden omarmd door deze deskundigen."

Ekoplaza is de eerste retailer die direct start met de refill sachets en de glazen flesjes. De brush mints zijn er zowel met als zonder fluor. Aan uitbreiding van het assortiment wordt gewerkt.

De adviesprijs voor een flesje is 5,99 en een refill sachet 5,25. Beide bevatten 65 tabs, wat genoeg is voor een maand poetsen.

Het gehele assortiment is te bestellen via Udea.

Voor meer informatie:
Almar Fernhout
SMYLE
almar@wesmyle.com
www.wesmyle.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven