Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weleda breidt succesvolle lijn uit met Skin Food Body Lotion

Skin Food, de 100% natuurlijke alleskunner voor een droge en ruwe huid, is al jaren één van de bestsellers van Weleda en favoriet van celebs en visagisten. Wegens het succes van Skin Food breidt Weleda het menu uit met Skin Food Body Lotion.

Wat eet je huid vandaag?
Liza Trouwborst, productspecialist: "Dat gezonde en gevarieerde voeding belangrijk is, weet iedereen. We zijn steeds meer bezig met wat we binnenkrijgen via voeding. Maar hoe zit het met wat je op je huid smeert? Bij Weleda vinden we dat wat je op je huid smeert, je moet kunnen eten. Daar willen we mensen steeds bewuster van maken. Skin Food biedt 100% natuurlijke voeding voor je huid. Naast het bestaande Skin Food menu lanceren we nu Skin Food Body Lotion, voor dagelijks gebruik."

Sinds 1926
Cosmeticabedrijf Weleda heeft al 100 jaar ervaring met de toepassing van de kracht van de natuur in verzorgingsproducten. "Skin Food bestaat al sinds 1926. Het product is wereldwijd geliefd vanwege haar voedende formule met geneeskrachtige plantenextracten, zoals driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische kamille die de huid herstellen en tot rust brengen", aldus Liza.

100% natuurlijke voeding
Deze unieke samenstelling is doorgetrokken naar Skin Food Body Lotion en bevat daarnaast verzorgende biologische zonnebloemolie en sheaboter. De body lotion heeft de kenmerkende frisse 100% natuurlijke geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars. Skin Food Body Lotion biedt langdurige hydratatie en voedt je lichaam intensief. Dit maakt deze bodylotion ook ideaal voor de zomer. Bovendien wordt de romige lotion snel opgenomen en maakt het je huid zacht en glad. Je huid voelt gezond aan zonder dat er een vettig laagje achterblijft. Maar liefst 90% van de testers bevestigt dat Skin Food Body Lotion goed hydrateert en een trekkerig gevoel direct vermindert. Fijn pluspunt: Skin Food Body Lotion zit in een praktische fles gemaakt van gerecycled plastic."

Skin Food Body Lotion
Biedt langdurige hydratatie en voedt je lichaam intensief.

  • 100% natuurlijke geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars
  • 100% gecertificeerd natural skin care
  • Nieuwe duurzame fles: 97% gerecycled PET en 100% recyclebaar

Voor meer informatie: info@weleda.nl en www.weleda.nl 

Publicatiedatum: