Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Hardi Aeon Twinforce afgeleverd

Afgelopen week is de eerste Hardi Aeon Twinforce afgeleverd namens dealer WeeversNieuwstad en Homburg Holland. Stefan Reijntjens in Rutten is de eerste eigenaar en hij is loonwerker en akkerbouwer en teelt circa 50 hectare met onder andere witlof, bieten, uien, graan en pootaardappelen.

HARDI luchtondersteuning met fuséebesturing
Dit jaar is Stefan Reijntjens overgestapt van een zelfrijder naar de getrokken Hardi Aeon Twinforce met 5200 liter met 36m Twinforce bomen. Wiebe Bergsma, vertegenwoordiger bij WeeversNieuwstad: “Bij de aanschaf van de nieuwe veldspuit heeft de klant de afgelopen jaren echt gewacht op de combinatie van TWINFORCE met fuséebesturing. Door de regelgeving in Nederland valt de Twinforce luchtondersteuning in de 99% driftreductieklasse.”

Importeur Homburg Holland heeft in Stiens als extra opties op de HARDI AEON nog een kopakkerboom en het WaterXTR systeem opgebouwd. Niel Scholtens, productspecialist Homburg: “Met de kopakkerboom van 6m kan de klant ook de extra meters op de koppakker meespuiten op een eenvoudige manier. Dit kan op een hoogte van 50cm tot 1,80m en dat maakt deze uitvoering van de kopakkerboom uniek. Met het WaterXTR systeem wordt door CO² injectie de zuurgraad van het water gecorrigeerd, waardoor het rendement van de spuitvloeistoffen wordt geoptimaliseerd. De effectiviteit van spuiten, neemt hierdoor nog meer toe.”

Door corona waren de feestelijkheden beperkt, maar met het ‘uitpakken’ van het cadeau en de overhandiging van de Hardi Aeon Value Membership voucher, was de eerste wereldwijde Aeon uitlevering een feit.

Voor meer informatie:
Homburg Holland
www.homburg-holland.com

Publicatiedatum: