Bee honest cosmetics nu ook in Ierland

"Mooie kans: in 'organic street' bij Supervalu"

Tholen - Bee honest cosmetics is vanaf nu ook verkrijgbaar in Ierland. Dit maakte Dennis van Teylingen, key account manager bij De Traay, afgelopen vrijdag bekend via LinkedIn. "Dit is een heel mooie kans. De producten liggen in de 80 grootste vestigingen van Supervalu. Zij hebben een 'organic street' ingericht in de winkels. Bee honest maakt daar nu deel vanuit. Dit is een mooie manier om meer naamsbekendheid te krijgen in Ierland", aldus Dennis.

De displays van Bee honest cosmetics.

Een grotere naamsbekendheid brengt volgens hem de nodige voordelen met zich mee. "Dat is goed voor onze rotatie, waardoor we sneller kunnen vernieuwen. We zien deze samenwerking dan ook als een springplank voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Voor deze stap hebben we etiketten met daarop 4 talen ontwikkeld. Tot nu toe stond de productinformatie alleen in het Nederlands en Frans op het etiket, daar zijn Engels en Duits nu bij gekomen. Dit heeft ons doen inzien dat het noodzakelijk is om al onze etiketten te vertalen. Daar gaan we nu dus mee aan de slag."

De 'organic street'. 

Toekomst?
Het gaat in eerste instantie alleen om de shampoo, conditioner en bad & douche. "Uiteraard hopen we dat dit aanbod in de toekomst nog verder uitgebreid zal gaan worden met andere Bee honest-producten." In totaal heeft Supervalu in Ierland zo'n 200 winkels. Dennis geeft aan dat het heel mooi zou zijn als de 'organic street' uiteindelijk in alle winkels ingericht zal worden. "Dat zou een prachtige stap zijn."

Een klein deel van de producten die bij Supervalu verkrijgbaar zijn. 

Debuut op VIVANESS
Bee honest kwam tijdens de VIVANESS in februari 2020 voor het eerst in contact met Supervalu. "We debuteerden vorig jaar op de VIVANESS. Supervalu heeft gekozen voor Bee honest cosmetics vanwege de heerlijke geuren en de fijne samenstelling van de producten. Sinds de kennismaking in Neurenberg zijn we bezig geweest om deze samenwerking tot stand te brengen. Het is een enorme opsteker dat uit de beursdeelname zo'n mooie deal is voortgekomen en dat Bee honest cosmetics ook over de grenzen steeds meer wordt gewaardeerd."

Joyce Weerman in de stand van Bee honest cosmetics tijdens VIVANESS 2020. 

Voor meer informatie: d.vanteylingen@detraay.com en www.beehonestcosmetics.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven