Black Friday: Drogist Bewust Beter kiest voor spreiding

Drogist Bewust Beter (DBB) pakt Black Friday dit jaar anders aan door de coronacrisis. Black Friday start aanstaande vrijdag 13 november en loopt tot en met vrijdag 11 december. Hiermee heeft DBB antwoord op spreiding op de winkelvloer en voorkomt extreme pieken op de winkelvloer.

"Zeker nu moet je, je blijven onderscheiden als formule en dat doen wij door snel te schakelen en een langere kortingsperiode aan te bieden. Om zoals andere jaren te sturen naar één dag was voor dit jaar geen optie. We blijven daarmee de richtlijnen vanuit het RIVM opvolgen en geven een signaal af aan onze klanten", vertelt Marloes Koenen namens UniPharma.

Klanten kunnen in de periode van 13 november tot en met 11 december eenmalig een kortingsbon inleveren en ontvangen 20% korting op het totale assortiment.

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van onder andere folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

Voor meer informatie: www.drogistbewustbeter.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven