Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe plasticvrije shampoo en shower bars

Marcel's Green Soap was al bezig om het plasticgebruik te verminderen met flessen van 100% gerecycled plastic, nu introduceert de producent ook een geheel plasticvrij alternatief. De shampoo bar en de shower bar zijn vanaf nu te koop (in onder meer de webshop). Allebei zijn ze verkrijgbaar in de drie geuren van de doucheproducten: vanille & cherry blossom, argan & oudh en tonka & muguet.

Naast dat je met deze producten plastic uitspaart, gaan ze ook nog eens langer mee. De shampoo bar (€ 4,99) en shower bar (€ 2,99) gaan net zo lang mee als 3 flessen. Met het handige doosje erbij is de zeep makkelijk mee op reis te nemen.

De shampoo bar en shower bar zijn:

  • Sulfaatvrij
  • 100% plasticvrij
  • 100% vegan
  • Minstens 97% biologisch afbreekbaar

Marcel Belt, oprichter van Green Soap Company, geeft aan dat de eerste reacties erg positief zijn. "De producten lopen erg goed in de webshop en ook bij de winkels en groothandels is er veel vraag. Consumenten vinden het erg fijn dat ze SLES vrij zijn en de shampoo bar is ook nog eens palmolievrij, dat wordt erg gewaardeerd."

Voor meer informatie: info@marcelsgreensoap.com en www.marcelsgreensoap.com 

Publicatiedatum: