Nog altijd erg druk bij Broeders Gezondheidswinkel

"Alle varianten vitamine D gelukkig nog goed leverbaar"

Tholen - Sinds vorige week bekend werd dat het preventief slikken van vitamine D zou helpen in de strijd tegen corona, vliegen de potjes de winkel uit. Dit is ook bij Broeders Gezondheidswinkel duidelijk te merken, vertelt eigenaar Wim Melis. "Het is goed merkbaar dat vitamine D positief in het nieuws was. Gelukkig zijn alle varianten die wij hier aanbieden nog goed leverbaar."

Wim geeft aan dat tijdens de eerste gedeeltelijke lockdown in maart juist een run ontstond op vitamine C. "En nu geldt dit dus voor vitamine D. We merken dit in de fysieke winkel in Oosterhout, maar ook in de webwinkel zie je het effect duidelijk. Woensdagavond kwam het zelfs aan bod tijdens het journaal. Ik was toen even een uurtje weg en zag dat er na de uitzending wel tientallen nieuwe bestellingen binnen waren gekomen. Daarna werd het gelukkig weer iets rustiger."

Vooralsnog loopt het gedurende deze tweede golf iets minder storm dan in het voorjaar, zo geeft Wim aan. "Het is minder heftig, maar nog altijd erg druk." Volgens de eigenaar van de gezondheidswinkel is het zeker aan te raden om vitamine D te slikken. "Wanneer je elke dag tussen 13:00 en 15:00 uur voldoende tijd in de zon door kunt brengen, is het slikken van vitamine D niet nodig. De zon schijnt echter niet altijd en niet iedereen heeft de mogelijkheid om in die uren naar buiten te gaan. Gezonde voeding blijft nog altijd het belangrijkst, maar het is altijd slim om je voeding aan te vullen met vitaminen en mineralen." 

Wim heeft in de aan de Keiweg in Oosterhout gevestigde winkel de afgelopen maanden ook weer nieuwe gezichten gezien. "Sinds de corona-uitbraak weten naast bestaande klanten ook nieuwe mensen ons te vinden. Wij zitten gelukkig in de goede hoek en je hoort ons niet klagen. Dit staat in een schril contrast met de situatie waarin andere ondernemers in ons land zich bevinden. We hopen dat er snel betere tijden aanbreken."

Voor meer informatie:

Wim Melis
Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7
4901 JD Oosterhout
0162 453223
06 29500620
info@broedersgezondheidswinkel.nl  
www.broedersgezondheidswinkel.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven