Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marqt opent nieuwe winkel in Den Haag

Duurzame supermarkt Marqt opende vrijdag 31 juli de eerste nieuwe winkel onder de vlag van biologische groothandel Udea. Na een veelbewogen 2019 komt duurzame supermarktketen Marqt in rustiger vaarwater. Onder de vlag van Udea grijpt de formule de kans om verder te groeien vanuit een gezonde kern.

Eten waar je op kunt vertrouwen
Ontzorgen – daar draait het om in de winkel aan de Theresiastraat 99. Winkelmanager Miron Mimica: "We verkopen alleen de beste en lekkerste producten. Bovendien kunnen we je precies vertellen waar ze vandaan komen. Zo weet je zeker dat je eten van een gezonde en eerlijke plek komt. Alles wat je bij ons koopt, kun je met een gerust hart in je winkelmand én in je mond doen."

In de winkel vind je verse vis op ijs, een rijk aanbod aan binnen- en buitenlandse kazen, (desem)brood en een uitgebreide groenten- en fruitafdeling. Ook zijn er verse maaltijden en soepen uit eigen Marqt Keuken verkrijgbaar. Marqt Keuken heeft eind mei het Europees biologisch keurmerk gekregen. Alles uit de keuken is nu dus helemaal biologisch. Deze producten zijn sinds kort ook te koop bij andere biologische winkels. Zo breidt het merk Marqt zich ook verder uit buiten de randstad.

De winkel aan de Theresiastraat is de tweede Marqt-winkel in Den Haag. Het andere filiaal vind je aan de Frederik Hendriklaan 87.

Over Marqt
Marqt is opgericht in 2008. Met als ultiem doel: de opbouw van een eerlijk voedselsysteem. De duurzame retailer biedt kwaliteitsproducten die zo nog zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke oorsprong staan, en dus zijn gemaakt met respect voor mens, dier, natuur en milieu. Marqt heeft momenteel winkels verspreid over Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Heemstede.

Voor meer informatie: [email protected] 

Publicatiedatum: