Hollands biologisch uienseizoen van start bij WeGrowOrganic

"De hele supply chain onder één dak"

Op het perceel en in het sorteerbedrijf van WeGrowOrganic zijn het drukke tijden om de nieuwe plantuien te sorteren, te verwerken en te verpakken. De mannen van biologisch akkerbouwbedrijf WeGrowOrganic, Thijs Geerse en Wouter Snippe, hebben zin in het nieuwe seizoen dat naar verwachting tot ongeveer volgend jaar mei door zal lopen.

Import uienseizoen afgerond
Wouter: "De laatste oogst van importuien is afgerond en vanaf nu gaan we ons richten op de nieuwe oogst plantuien van ons eigen perceel. Hopelijk krijgen we voor de verwerking van onze uien binnenkort ook versterking van een nieuwe productiemanager waar wij naar op zoek zijn. Hij of zij kan ons om helpen om onze groeispurt in goede banen te leiden."

De gehele supply chain onder één dak
Wouter en Thijs telen al sinds 2001 op biologische wijze veel verschillende producten op hun eigen boerderijen in Zeewolde en zijn sinds 2017 eigenaar van WeGrowOrganic. Wouter: "Het grote voordeel van ons bedrijf is dat de hele supply chain onder één dak zit. Wij telen, verpakken, distribueren en verkopen groenten van eigen teelt, maar ook in toenemende mate van collega-telers om het aanbod te bundelen. We willen onze producten zorgvuldig en snel naar Europese consumenten brengen en daarom doen wij alles zelf. Dankzij de korte lijnen weten we exact welke kwaliteit we bieden, kunnen we snel schakelen en met grote voorraden werken. Omdat we er persoonlijk bovenop zitten, komen we niet voor vervelende verrassingen te staan als het gaat om kwaliteit en beschikbaarheid."

Nieuwe website
Steeds meer afnemers uit verschillende landen weten het bedrijf online te vinden. Voorheen konden ze nog uit de voeten met alleen een homepage, maar het bedrijf is inmiddels uit hun digitale jas gegroeid, waardoor een homepage alleen niet meer volstond. Sinds vorige week is de website uitgebreid met 3 talen en meerdere pagina's waar de activiteiten van het bedrijf uitgebreid worden beschreven.

Voor meer informatie: wouter@wegroworganic.nl en www.wegroworganic.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.