Natuurlijke beddenwinkel opent 800 m2 showroom

Het Nederlandse bedrijf Bedaffair heeft sinds een maand de grootste ecologische beddenwinkel in de Nederland geopend te Heemstede. In de 800 m2 showroom geven de eigenaren en deskundig getrainde adviseurs, consumenten gepersonaliseerd advies over matrassen, bedbodems, kussens en dekbedden.

"Ieder mens is uniek, qua proporties, gewicht, slaaphouding en slaapvoorkeuren. Daarom is er geen matras–bed combinatie of boxspring dezelfde bij Bedaffair", zo meldt het bedrijf. "Elk natuurlijk slaapsysteem wordt individueel getest en gevoeld door de consument waardoor deze een weloverwogen keuze kan maken." 

Betaalbaar biologisch slaapcomfort
"De in massa aangeboden matrassen zijn veelal gemaakt van synthetische, plastic materialen. Terwijl de consument meer en meer op zoek is naar milieuvriendelijke en duurzame producten. Echter is de keuze in en het aanbod van duurzame, ecologische, natuurlijke matrassen en bedden in Nederland zeer klein."

Bedaffair gelooft in betaalbaar biologisch slaapcomfort voor iedereen en laat zien dat veel consumenten comfortabel, gezond en natuurlijk kunnen slapen. Elk matras, bed, kussen of dekbed uit de collectie van Bedaffair wordt met de hand gemaakt, en is of biologisch afbreekbaar, circulair, of recyclebaar en altijd volledig duurzaam geproduceerd in Europa (Nederland, Duitsland of Oostenrijk).

De gehele collectie slaapproducten is vrij van schadelijke stoffen. Zo bezitten de natuurlatex matrassen het Duitse QUL certificaat. En de natuurlijke boxsprings en pocketveermatrassen van het eigen label Skoon worden opgebouwd met onbewerkte en biologische materialen, waardoor deze matrassen en boxsprings volledig geschikt zijn voor een circulaire economie. Van de natuurlijke biologische materialen kunnen producten worden gemaakt voor de agrarische industrie. En dat is uniek in de wereld.

Naast de eigen labels voert het bedrijf ook andere eco merken zoals Yumeko, Dormiente, Team 7, Prolana, Damai organics en Holzmanufaktur.

Zitbanken
Naast een natuurlijk slaapsysteem kan de consument ook bij Bedaffair terecht voor een volledig natuurlijke slaapkamerinrichting. Van commodes, bijzettafels en nachtkastjes tot kledingkasten voorzien van ladekasten, hangsystemen en verlichting.

Ook breidt het bedrijf het assortiment uit met natuurlijke design zitbanken en slaapbanken. Comfortabele zit- of slaapbanken die volledig zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen zoals natuurlatex, kokos, massief hout en biologische wol of katoen.

Voor meer informatie: www.bedaffair.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven