Huisgemaakte bio-soep op de beurs

Tholen - De soep van Naturally Tasty is zowel vers als biologisch. Vorig jaar introduceerde het bedrijf uit Nijmegen twee varianten rode linzensoep, een vegetarische/veganistische en eentje met kip. Naturally Tasty presenteert de soep op de Bio-beurs in Zwolle. "We willen maar wat graag de mensen laten proeven en kennis laten maken met ons product", vertelt Souhaib Aouini.

De soepen zijn gemaakt op basis van een familierecept. Avedis Garabitian, de oprichter van Naturally Tasty serveerde deze soep in zijn Nijmeegse restaurant. "Dit vonden de gasten zo lekker dat verschillende mensen beloofden de soep te gaan inkopen wanneer hij hem daadwerkelijk op de markt zou brengen."

Naturally Tasty is klaar om een grote doelgroep te bedienen, meent Souhaib. "We beschikken over een productiecapaciteit van meer dan  65.000 liter soep per maand. We zijn overtuigd van ons product. Het is een product dat zichzelf verkoopt wanneer je het proeft. We proberen nu stap voor stap een plekje in de markt te veroveren. In juli had de Spar in Zevenaar de primeur. Inmiddels is onze soep al verkrijgbaar bij een tiental Spar-vestigingen. En we zijn in gesprek met andere supermarkten in de omgeving. Ook liggen ze in het schap bij Biolicious en De Aanzet in Amsterdam en verkopen diverse webshops ze."

Souhaib vertelt dat ook de interesse vanuit de horeca groeiende is. "Hiervoor werken we sinds kort samen met zes lokale horecagroothandels in Nijmegen, Utrecht, Venlo, Arnhem, Den Haag en Rotterdam en twee internationale horecagroothandels. Daardoor is onze soep verkrijgbaar bij meerdere fastfoodrestaurants en zo bieden we consumenten het mogelijkheid om gezonder te eten, ook in plekken waar ze dat niet verwachten. Verder is onze soep vanaf nu te vinden in meerdere verkoopautomaten voor dranken en snacks op kantoren en kantines."

Souhaib vervolgt: "We beseffen dat niet iedereen altijd de mogelijkheden en de tijd heeft om een voedzame maaltijd op basis van biologische ingrediënten te bereiden. Onze voedzame huisgemaakte soep is heel eenvoudig te bereiden en kan dus snel op tafel staan. Wij zijn zeer enthousiast om met partners te werken die ook graag als missie 'het promoten van gezondheid en welzijn en een nieuwe toekomst voor onze kinderen' hebben."

Naturally Tasty is op de Bio-beurs te vinden in stand 328.

Voor meer informatie:

Souhaib Aouini
Naturally Tasty
Binderskampweg 29
6545 CA Nijmegen
024 3777566
souhaib@naturallytasty.com 
www.naturallytasty.com/nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven