Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zweeds merk Cottover beschikt over vier ecologische keurmerken

Bedrijfs- en promotiekleding gemaakt van 100% biologisch katoen

Binnen het jonge Zweedse kledingmerk Cottover draait alles, maar dan ook alles om Fairtrade en duurzaamheid. De bedrijfs- en promotiekleding van Cottover wordt gemaakt van 100% biologisch katoen en in sommige gevallen ook in combinatie met gerecycleerd polyester. Het merk zet zich bovendien in voor een duurzame textielindustrie.  

Het is dan ook niet gek dat het merk over maar liefst vier internationale ecologische keurmerken beschikt, namelijk: het Fairtrade label, het Nordic Swan Ecolabel, het Global Organic Textile Standard (GOTS) label en OEKO-TEX 1000. Binnen Cottover wordt bij elke stap in het productieproces van de kleding rekening gehouden met mens en milieu.


Cottover en haar vier ecologische keurmerken: Fairtrade, Nordic Swan, GOTS en OEKO-TEX 1000

Muta Sport begrijpt dat duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen bedrijven een steeds belangrijkere pijler wordt. Dit is dan ook de reden dat zij zijn gaan werken met de kleding van Cottover. Kleding aanschaffen van het merk bij hen is dan ook heel eenvoudig. Ze brengen graag de wensen in kaart en geven advies. Hun ontwerpstudio maakt vervolgens een ontwerp op maat.

Cottover biedt voor ieder seizoen een uitgebreide collectie aan eigentijdse bedrijfs- en promotiekleding. Bekijk de actuele collectie. Mutasport kan de kleding van Cottover bedrukken of borduren.

Voor meer informatie:

Jesse Herrema
Mutasport   
058 2660315
www.mutasport.nl        

Publicatiedatum: