De intense kleuren van bloemen stillevens van oude meesters. Dat vormde de inspiratie voor de nieuwe herfst- en wintercollectie van modelabel Marjolein Elisabeth (ME). De collectie bestaat uit kleding in warme kleuren en stoffen, zoals breisels en velours. Bijzonder is dat alles te mixen en te matchen is, zodat je echt je eigen stijl kunt creëren.

De missie van ME is om elke vrouw zich de beste versie van zichzelf te laten voelen. Dat kan alleen als zij kleding draagt waar ze zich lekker en mooi in voelt. Marjolein Elisabeth weet dit te realiseren door vrouwelijke en uitgesproken kleding te ontwerpen, die er niet alleen erg stijlvol uit ziet maar ook heerlijk comfortabel draagt.

Mix & Match
Alle kledingstukken uit de nieuwe collectie zijn zoals altijd onderling perfect met elkaar te combineren. Mix en match er heerlijk op los en combineer de klassieke rode broek met een vrolijke bloementop, een vrouwelijke gevoerde rok van jeans stof met een elegante panterprint top of ga tijdens de feestdagen voor de roze velvet wikkeljurk voor een verpletterende indruk. De opvallende bloemen- en panterprints en velvet sluiten perfect aan op de huidige modetrend. Bekijk het 'lookbook' voor een compleet beeld van de najaarscollectie.

Plastic-soep in kleding
Hoewel duurzame merken vaak erg casual en basic zijn, zet ME een duurzaam merk neer met kleding die zowel een prachtige, luxe uitstraling heeft en tegelijkertijd eerlijk gemaakt is. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van GOTS gecertificeerd bio-katoen, afkomstig uit Europa. Bijzonder detail is dat het beetje elastan dat in de stof verwerkt is om een comfortabele pasvorm te garanderen, afkomstig is van de plastic-soep uit zee. Zo draagt ME bij aan een mooiere wereld.

Verkoopinformatie
De nieuwe najaarscollectie is verkrijgbaar via www.marjoleinelisabeth.nl  en bij een aantal geselecteerde verkooppunten zoals UHMAH in Amsterdam, Poush Store in Den Haag, Soof Stijl in Numansdorp, LIVStores in Utrecht, De Hippe Engel in Schipluiden en Scoopstore in Antwerpen.

Over ME
Vanuit de behoefte naar vrolijke kantoorkleding besloot Marjolein in ’t Veld haar kantoorbaan in te ruilen voor het ondernemerschap. Haar missie? Vrouwen zich de mooiste versie van zichzelf te laten voelen. Door ze te laten stralen in vrouwelijke kleding met een goede en comfortabele pasvorm. Kleurrijke en representatieve kleding die je naar elke gelegenheid kunt dragen. De collectie bestaat uit vaste items die ieder seizoen in andere kleuren en prints verkrijgbaar zijn. De stoffen voelen fijn aan, dragen comfortabel en zijn sprekend van kleur. De kleding wordt in Europa gemaakt, onder eerlijke omstandigheden en van duurzame en natuurlijke materialen.