Nieuw: 12 vegan, cruelty free eyeliners met biologische ingrediënten

Lush komt met twaalf eyeliners met een nieuwe, lichte formule die heel gepigmenteerd is en lang blijft zitten. Verpakt in een glazen flesje, gemaakt om aan de creatieve behoeften van de klant te voldoen en vol zachte, kalmerende ingrediënten als biologische jojoba-olie en Fair Trade en biologische aloë vera-gel.

De nieuwe eyeliners zijn geïnspireerd door de natuur en zijn een voor een vernoemd naar schelpen. De consument kan kiezen uit 12 kleuren, met een verschillende finish: mat, glimmend of stralend.

*De eyeliners zijn exclusief online verkrijgbaar, met uitzondering van Auger, die ook beschikbaar is in alle winkels."

Make-up with benefits beyond the selfie
De make-upcollectie van Lush is gebaseerd op individuen en gericht op het centraal stellen van de klant bij de productontwikkeling. "Wij zijn van mening dat make-up cruelty free en voor iedereen moet zijn, zonder uitzonderingen. Dat is waarom we mensen van verschillende geslachten, huidskleuren, leeftijden, stijlen en culturen testen en eren. We voegen zoals altijd de speelsheid van Lush toe aan onze make-up en moedigen creativiteit en experimenteren aan."

"Our eyeliners have amazing staying power and their jewel toned metallics gives an everyday liner an updated look "
Megan Edwards, Head Makeup artist

Make-Up Brushes
Bij de eyeliners van Lush is geen kwastje inbegrepen. Voor de beste resultaten raden ze een van hun handgemaakte, vegan brushes aan. Deze vegan, cruelty free, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

Voor meer informatie:
Lush
020 6388096
www.lush.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven