Winkelen in de toekomst wordt realiteit voor grote Zwitserse corporatie

Migros vertrouwt op losse verkoop van bio-AGF en op volledig geautomatiseerde winkelconcepten

De Zwitserse keten Migros wil de afzet van bio-AGF dit jaar verdubbelen. Dit is bedoeld om de hoeveelheid verpakkingen te reduceren. Tegelijkertijd mikken ze op een volledig geautomatiseerd winkelconcept dat gebaseerd is op Amazon Go. Niet in de klassieke Migros winkels, maar in Voi winkels. 

Verdubbeling van losse verkoop
Migros werkt intensief aan het verminderen van plastic verpakkingen. In 2018 werden maatregelen genomen zoals het optimaliseren van verpakkingen waarmee 270 ton plastic bespaard werd. Fabrice Zumbrunnen van Migros maakte bekend dat de losse verkoop van bio-AGF in 2019 zal verdubbelen.

Kopen via een app
Winkels zonder traditionele kassa's en zonder zelfscankassa's horen tot het winkelen van de toekomst. De consument zal betalen met een app. Volgens een rapport moeten mensen zich aanmelden met hun mobiel. Wanneer ze de winkel verlaten, worden de aankopen meteen van hun creditkaart afgeschreven.

Bron: Food Akuell / Lid.ch


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.