Eerste PSI-partijaangifte binnen

Biologisch sierteeltbedrijf V.O.F. De Driehoek is het eerste bedrijf dit jaar dat partijaangifte deed. Ze deden aangifte om een partij Convallaria in de PSI-keuring te krijgen.

Omdat het de eerste aangifte in het vernieuwde portaal was, kregen Sjors en Dorien Veldt van De Driehoek een taart overhandigd. Shang Yuen en Dennis Hoogenboom (team Administratie Keuringen) feliciteerden ze namens Naktuinbouw.

Partijaangifte perikelen
De partijaangifte is Sjors niet tegengevallen: “Het is iets wat je eigenlijk maar één keer per jaar doet, dus dat blijft wennen. En ik begrijp niet helemaal waarom ik separaat ook nog mijn percelen op moet geven. Maar als ik ergens niet uitkom en de administratie bel, dan word ik altijd keurig geholpen.”

Blijvende ontwikkelingen
Vanaf maandag 11 maart is het vernieuwde portaal van Naktuinbouw te gebruiken voor partijaangifte. "De gebruiksvriendelijkheid hebben we de afgelopen periode verbeterd. Waar mogelijk verbeteren we het portaal nog meer en voegen functionaliteiten toe."

Voor meer informatie:

Naktuinbouw
www.naktuinbouw.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.