Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-schoenen uit Costa Rica

Ze was het beu om haar inspanningen aan anderen te geven en daarom besloot Dunia Arroyo haar eigen project op te zetten. Ze was 17 jaar lang manager van een bedrijf en ze reisde veel. Tijdens een van haar reizen zocht ze een paar schoenen die comfortabel waren en een vriendin wees haar op een nieuw soort bio-schoenen.

Hoewel ze er niet van overtuigd was dat ze waren wat ze ervan verwachtte, kocht ze ze. Vervolgens begon ze ze aan al haar vrienden aan te raden. En die begonnen de schoenen in verschillende kleuren en stijlen te dragen. Arroyo realiseerde zich dat haar vrienden tevreden waren en dat deze bio-schoenen een onderdeel van het 'groene' denken vormden. Vervolgens ging ze haar droom achterna: ze werd haar eigen baas.

Arroyo is de enige distributeur van bio-schoenen in Costa Rica en Midden-Amerika. Ze zijn onderdeel van het Natural World merk met natuurlijk rubber, katoen en natuurlijke inkt. De velden in Spanje, waar de katoen wordt geteeld zijn vrij van chemicaliĆ«n. 

Ze werkt nu 5 jaar voor zichzelf en is zich ervan bewust geworden dat diabetici baat hebben bij dit type schoen. De schoenen zijn ook geschikt voor warme gebieden, omdat ze tegen hoge temperaturen kunnen. 

Dunia Arroyo werkt bijna elke dag en draagt altijd haar bio-schoenen. Ze bezoekt er beurzen en bedrijven mee. De schoenen zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Ze zijn unisex en worden geleverd in de maten 34 tot 46.

Bron: thecostaricanews.com 

Publicatiedatum: