Nautilus Organic actief op zoek naar bio-akkerbouwers in het hele land

Telerscoöperatie Nautilus Organic heeft ruimte voor afzet in het akkerbouwaandeel van de groenten en fruitcoöperatie. Nautilus groeit gestaag en is dan ook actief op zoek naar coöperatief ingestelde telers, juist ook op het gebied van akkerbouw, om samen het beste uit de markt te kunnen halen. Fruit, akkerbouw, glastuinbouw, vollegrondsgroenten; Nautilus beslaat het volledige gebied, maar is gericht op zoek naar uitbreiding in de akkerbouwtak.

Samen klanten bedienen
Nautilus Organic is natuurlijk al tientallen jaren actief, maar juist de laatste jaren richt de coöperatie zich sterk op het verbeteren van de positie van de teler. Door krachten te bundelen, staan de telers sterk en kunnen ze een grote groep klanten bedienen in binnen- en buitenland. Daarbij staat het delen van afzetmarkten en kennis op alle vlakken centraal. De Nautilus-telers halen samen het beste uit de markt. 

Coöperatie Nautilus Organic is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Doel van de coöperatie is om als biologische telers een sterke marktpositie te realiseren door gezamenlijk in te zetten op verkoop en contractteelten, maar ook marketing en het ontzorgen in administratie zijn daarin belangrijk.

Voor meer informatie:

Dave de Bekker
Nautilus Organic
0321 328 040
info@nautilusorganic.nl 
www.nautilusorganic.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven