Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

People Wear Organic uitgeroepen tot 'Sustainable Brand of the Year'

De jury van de German Brand Award heeft het eco fashion-label People Wear Organic drie onderscheidingen gegeven voor haar uitstekende merkvoering. Daarmee is het label, dat ooit begon als een eigenmerk van biologische supermarktketen Alnatura, 'Sustainable Brand of the Year'. Daar komt nog een onderscheiding in de categorie 'Fashion' bij en in de categorie 'Kids & Toys' scoorde hun merk Biobaby punten.

„Door consequent handelen en een duidelijke merkvoering hebben we vanPeople Wear Organic en Biobaby twee succesvolle merken gemaakt die zich dynamisch ontwikkelen en steeds meer klanten bereiken en enthousiast maken", becommentarieerde Nicole Pälicke, bedrijfsleiding van People Wear Organic, het succes tijdens de prijsuitreiking in Berlijn.

„Wij handelen allemaal uit overtuiging en met passie en hebben hoge eisen aan de stilistiek en de duurzame kwaliteit van onze producten. We zijn vandaag een stap dichter bij ons doel gekomen om nog meer waardering en zichtbaarheid voor ons gecertificeerde natuurtextiel te krijgen", vervolgt Nicole.

Er wordt grotendeels geproduceerd met Egyptisch bio-katoen. Al het natuurlijke textiel van People Wear Organic voldoet volgens het bedrijf bovendien aan de Global Organic Textile Standard (GOTS).
Publicatiedatum: