"Mannenhuid brengt andere wensen met zich mee"

Kaerel: natuurlijke huidverzorging voor de man

Tholen - Kaerel is de naam van een nieuwe natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor de man. "De producten bevatten geen paraffine, parabenen en SLS, ze zijn puur natuur en verzorgend. Kort gezegd: het doet wat het moet doen", vertelt Esther Keddeman. Zij introduceerde eerder al de natuurlijke baby- en mamaverzorgingslijn Petit&Jolie. Esther erkent dat de ontwikkeling wel wat voeten in de aarde heeft gehad. "We zijn er ongeveer een jaar mee bezig geweest. De mannenhuid is immers anders en brengt andere wensen met zich mee."

De lijn bestaat uit drie producten: een shampoo & douchegel, scheercrème en een gezichtscrème. "Alle producten bevatten uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn mede-ontwikkeld door mannen. Deze lijn kon niet uitblijven, de meeste mannen gebruiken tegenwoordig minimaal twee verzorgingsproducten. Toch zijn er nog relatief weinig natuurlijke producten voor mannen op de markt."De Kaerel-lijn is BDIH, COSMOS international gecertificeerd. Esther omschrijft het als een 'no nonsense' lijn. "Mannen willen geen gedoe en de producten moeten gewoon goed hun werk doen. In de ontwikkeling merkten we bijvoorbeeld bij de aftershavebalsem dat deze niet te vettig mocht zijn. Mannen vinden het fijn als de crème wat dunner is en snel wordt opgenomen. Dat is dus echt anders dan vrouwen. De mannenhuid produceert bijvoorbeeld meer talg en is van zichzelf daardoor sneller wat vettig."

Kaerel is één van de sponsoren van het NK kitesurfen dat binnenkort gehouden zal worden. "Dit evenement richt zich op de sportieve man die veel in aanraking komt met wind en water. Dit past natuurlijk mooi bij het merk." Kaerel doneert overigens 1 procent van de omzet aan The Plastic Soup Foundation. De Plastic Soup Foundation vecht tegen de verdere verontreiniging van ons water door plastic. De organisatie doet er alles aan om te voorkomen dat er nog meer plastic in ons milieu terecht komt.

Kaerel is verkrijgbaar bij www.ecogroothandel.nl.

Voor meer informatie: www.kaerelskincare.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.