Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkrijgbaar bij webshop Het Groene Schaap

Verantwoorde biologische baby- en kinderkleding

Kleurige rompers en pyjama's of eigenwijze shirtjes en jurkjes; de collecties van Kutuno en Akakuna zijn nu verkrijgbaar bij webshop Het Groene Schaap, die bewust voor biologische producten kiest. Niet alleen omwille van het beste voor de kleintjes, maar ook uit respect voor de wereld en graag een bijdrage willen leveren aan een gezondere wereld.



Kutuno, voor de allerkleinsten

De historie van Kutuno ligt in Egypte, wat terug te zien is in de kleurrijke babykleding die van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen wordt gemaakt. Met de aankoop van een kledingstuk van Kutuno wordt tevens duurzame teelt en productie in Egypte ondersteund. Daarnaast produceert Kutuno een deel van de collectie in India, aangesloten bij het project 'Chetna' dat schone landbouw en de teelt van biologische katoen en katoen coƶperaties in India ondersteunt. Van teelt tot productie is vrij van gewasbeschermingsmiddelen en op basis van eerlijke handel met een beleid van respect voor werknemers, eerlijke lonen en gezonde arbeidsomstandigheden. Kleding van Kutuno is met name gericht op de allerkleinsten en is deels Fair Trade.



Akukuna, exclusief bij Het Groene Schaap

Bij Akukuna staat kwaliteit en goede zorg voorop. Akukuna gelooft in de waarde van eigen bijdrage en daarom wordt de biologische kinderkleding van Akukuna zowel lokaal ontworpen als vervaardigd in het Baskenland, Spanje. Alle kleding wordt gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd katoen. Met oog voor verrassende details zorgen zij voor een hippe kledingcollectie voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De biologische kleding van Akukuna is vaak aan te passen aan de groei van kinderen, zodat ze meerdere seizoenen meekunnen.

Nieuw: baby verzorgingsproducten van Mummaloveorganics

Mummaloveorganics biedt prachtige natuurlijke verzorgingsproducten aan voor de allerkleinsten. De lijn bestaat uit vier producten en gericht op natuurlijke ondersteuning en kalmering. Alle producten zijn in het VK geproduceerd en gecontroleerd en op basis van biologische ingrediƫnten. De producten zijn vrij van parabenen en siliconen. De verzorgingsproducten zijn exclusief verkrijgbaar bij Het Groene Schaap.



Voor meer informatie:
info@hetgroeneschaap.nl
www.hetgroeneschaap.nl
Publicatiedatum: