Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indiaas beautymerk opent eerste Europese pop-up store in Amsterdam

Kama Ayurveda is een beautymerk uit India met holistische behandelingen van natuurlijke en biologische ingrediënten. Meer Nederlandse consumenten zijn op zoek naar welzijn op een dieper niveau. Daarom opent Kama Ayurveda zijn eerste Europese pop-up store in Amsterdam. Van 28 maart tot en met 8 april is het assortiment van Ayurvedische beauty- en wellnessproducten verkrijgbaar in winkelbuurt de '9 Straatjes'.



Ayurveda

India is de geboorteplaats van Ayurveda - het oudste gedocumenteerde instituut van medische kennis in de wereld. In de Ayurvedische filosofie is gezondheid een gevolg van de perfecte harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Met behulp van planten, kruiden en oliën worden niet alleen symptomen, maar ook de oorzaak van symptomen behandeld. Met de hedendaagse zoektocht van consumenten naar natuurlijke en effectieve oplossingen, vinden steeds meer mensen hun antwoord in Ayurveda.

Kama Ayurveda

Kama Ayurveda werd in 2002 opgericht in India. Als pionier in het luxe Ayurveda-segment, is Kama Ayurveda een schoonheidsmerk waar eeuwenoude Ayurvedische beautygeheimen door middel van hedendaags hoogwaardig onderzoek opnieuw tot leven worden gebracht. Gericht op de zuiverheid van de ingrediënten en de werkzaamheid van de formules worden de producten gemaakt met pure, natuurlijke en biologische ingrediënten, en zijn ze vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen, petrochemie, parabenen, ureum, propyleenglycol of andere additieven.

De producten wonnen verschillende prijzen van internationale bladen, waaronder Vogue, Harper's Bazaar en Elle, en worden gebruikt door enkele van de meest toonaangevende hotels en spa's in de wereld. In India heeft Kama Ayurveda inmiddels meer dan 30 eigen merkwinkels.

Europese partner

PureNatural International is de Europese partner van Kama Ayurveda. Gabriela Esteruelas Berlinguer van PureNatural International: "Europese consumenten bewegen zich steeds meer richting welzijn; yoga is bijvoorbeeld de snelst groeiende sport in Nederland, bijvoorbeeld. We bieden graag onderscheidende producten voor consumenten die op zoek zijn naar natuurlijke schoonheidsoplossingen, en met Kama Ayurveda creëren we de mogelijkheid om pure Ayurvedische producten, gemaakt van originele, beproefde recepten uit India, te kunnen ervaren."

Kama Ayurveda pop-up store is van 28 maart tot en met 8 april 2017 geopend.

Voor meer informatie: www.purenatural.eu / www.kamaayurveda.com
Publicatiedatum: