Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stand 141

TerraSana presenteert assortiment op Biobeurs Zwolle

Op 18 en 19 januari staat TerraSana met een stand (141) op de Biobeurs in Zwolle. Het team presenteert een groot gedeelte van het uitgebreide assortiment van ruim 500 producten. Er is volop gelegenheid om te producten te bekijken, te ervaren, proeven, vragen te stellen en informatie uit te wisselen.



Nieuwe en vernieuwde producten

In 2016 heeft TerraSana hard verder gewerkt aan zijn merkidentiteit en het vernieuwen van zijn lijnen en producten. Zo rondde het bedrijf dit jaar twee belangrijke lijnen af: de Japanse en Mediterrane lijn. Naast dat de bestaande producten allemaal in een nieuw jasje zijn gestoken, zijn ook zo'n 30 producten nieuw geïntroduceerd.

Proeven: positive eating

In het speciale kookgedeelte kan iedereen proeven van onder andere de nieuwe mediterrane en Japanse heerlijkheden. De stand is groot: met ruim 30m2 is er ruimte genoeg om samen het gevoel van 'positive eating' te delen. Een groot deel van het team van TerraSana is aanwezig.

Wanneer?
Woensdag 18 januari van 11.00 – 21.00
Donderdag 19 januari van 10.00 – 19.00

Waar?

Stand 141

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl
Publicatiedatum: