Eerste 100% biologische kerstbox

In de markt van maaltijdboxen is Kerstmis al jarenlang een belangrijk gebruiksmoment. Ook dit jaar worden verschillende kerstboxen aangeboden. Ekomenu heeft twee 100 procent biologisch Kerstmenu's samengesteld die uitsluitend zijn af te halen bij de biologische supermarkten van Ekoplaza.Volgens Kono Vidovic van de grootste maaltijdboxenvergelijker www.maaltijdbox-vergelijken.nl: "Het aanbod Kerstmenu's bij de Kerstboxen is dit jaar groter dan ooit. Ook de jongste aanbieder van maaltijdboxen, het 100% biologische Ekomenu, komt met een bijzondere Kerstbox. Daar moet ik meteen ook bij vermelden dat het Ekomenu Kerstmenu daarmee het allereerste en enige 100 procent biologische kerstmenu is."

Omdat Kerstmis een drukke periode is qua logistiek en het aantal pakketjes nieuwe records zal bereiken kiest Ekomenu voor zekerheid. De klanten kunnen de menu's uitsluitend ophalen via de 75 winkels van Ekoplaza, hiermee kan een groot deel van Nederland worden bereikt.

Ekomenu richt zich op specifieke doelgroepen met een voorkeur voor glutenvrije, koolhydraatarme of vegetarische gerechten. Daarnaast zijn er menu's gebaseerd op de nieuwe schijf van vijf en voor gezinnen met jonge kinderen. Ook bij het Kerstmenu is met deze groepen rekening gehouden. Het Kerstmenu is rijk aan groenten, arm aan koolhydraten en glutenvrij. Ook is er een vegetarisch Kerstmenu.

Voor meer informatie: www.ekomenu.nl/kerstmenu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven