Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lady Green: Biologische verzorgingsproducten voor tieners en jonge vrouwen

Nieuw bij GreenJump.nl: biologische verzorgingsproducten van Lady Green. Lady Green is het eerste biologische cosmeticamerk in Europa speciaal voor tieners. De heerlijke producten zijn afgestemd op de behoeften van de huid van tieners en verzorgen de huid zonder deze uit te drogen. De producten zijn 'Ecocert organic' gecertificeerd, bevatten geen nare stoffen en zijn niet getest op dieren. Lady Green verzorgingsproducten zijn nu verkrijgbaar bij Green Jump, het online groene warenhuis met eco, bio en fair trade producten voor het hele gezin.

Biologische verzorging voor jonge meiden

De lijn van Lady Green bevat milde reinigingsproducten zoals een zachte gezichtsscrub, cleansing foam, lotion en een cleansing micellar water om make-up te verwijderen. De dagcrème Beautifying Day Cream met aloë vera en jojoba hydrateert en geeft een matte finish, ideaal bij vlekjes en tegen glimmen van de huid. Naast de verzorgingsproducten is er ook verzorgende lip care gloss en een verzorgende mascara die de wimpers volume en lengte geeft.

Ecocert organic gecertificeerd

De Ecocert gecertificeerde biologische producten van Lady Green verzorgen de huid met natuurlijke ingrediënten. Alle producten worden gefabriceerd in Frankrijk waar meer dan 200 jonge vrouwen meewerkten aan het bedenken van deze speciale biologische verzorgingsproducten voor tieners. Lady Green is vrij van parabenen en bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen, geen GGO's, geen PEG en geen phenoxyethanol. Verzorgingsproducten met aandacht voor de jonge huid en het milieu.

Puur Company

Puur Company, de groothandel in natuurlijke en biologische gecertificeerde huidverzorgingsproducten voor kinderen, is trots om als exclusieve distributeur in Nederland dit snel groeiende girls merk aan haar assortiment toe te voegen. "Dit pure, hippe label is een aanwinst voor de beautysector", aldus Dieke van Groningen, oprichtster Loverock en eigenaar Puur Company BV. Ze geeft aan dat het label eind deze maand officieel gelanceerd zal worden. Voor meer informatie over Lady Green of het worden van verkooppunt, net als Green Jump zie www.puurcompany.nl.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: