
Links Chantal Voets en rechtsonder Daicon borrelhapjes.
Ze geeft aan dat er bewust voor gekozen is om het boek in 2016 uit te geven. "Amanprana, het 100 procent biologische en natuurlijke merk, bestaat dit jaar 10 jaar. Daarom vond Chantal het een mooi moment om het nu uit te brengen."
Het boek focust niet specifiek op biologisch, maar uiteraard geeft de schrijfster volgens Barbara wel de voorkeur aan biologische producten. "Als je voor biologisch kiest is het volgens haar heel makkelijk om gezond te leven. Je hoeft dan geen ongezonde bewaarmiddelen, kleurstoffen of pesticiden te mijden. Ook is het belangrijk om een klein aantal ingrediënten te vervangen door gezonde alternatieven. Daarmee kun je al een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan olijfolie in plaats van margarine en schrap keukenzout en ga voor fleur de sel. En wat te denken van kokosbloesemsuiker in plaats van witte suiker? Dat is eigenlijk de essentie."
Barbara merkt op dat het zeker geen standaard kookboek is. "Er staan niet alleen recepten in, maar ook heel veel informatieve stukken. Dat is heel belangrijk voor Chantal en daarin onderscheidt het boek zich van andere kookboeken. Er is onder andere meer informatie te vinden over de voordelen van kokosbloesemsuiker en wat de bijtjes voor de voedselvoorziening betekenen."

Ook de vormgeving van het boek is verrassend en Japans geïnspireerd. "De kaft gaat namelijk rechts open, kan dienst doen als bladwijzer en vanaf de zijkant kijk je zo op het boek. En de zwarte binding is heel uniek." Eet goed, dat doet je goed is verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel of thuisgeleverd via www.amanvida.eu.

De zwarte binding is op deze foto goed te zien.
Voor meer informatie:
Barbara Daelemans
Noble House
+32 (0)3 6202718
[email protected]
www.noble-house.tk