Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gwyneth Paltrow introduceert bio-make-up lijn

Gwyneth Paltrow heeft een eigen biologische make-uplijn geïntroduceerd. Het gaat om de Phyto-Pigments collectie onder het merk Juice Beauty. Paltrow, die nu over de 40 is, zei in een interview met Forbes dat na een jaar haar nieuwe hoogwaardige cosmetischelijn klaar is. "Ik draag veel make-up, ook in het dagelijks leven. Ik dacht altijd dat het veilig was, maar dat is niet zo."



Ze werkte samen met de veteraan Karen Behnke, uit de schoonheidsindustrie. "Ze is fantastisch, een moeder en authentiek", legt Paltrow uit. "Het grootste probleem is onze overvloed aan mogelijkheden, maar we kunnen niet alles tegelijk”.

De collectie bestaat uit 78 onderdelen, waaronder foundation, blos, mascara, eyeliner en lip sticks. Paltrow voorspelt dat de prijzen zullen dalen met het vergroten van de productiekwaliteit. "We beschouwen gifvrij eten ook niet als een luxe, zo moet het ook met schoonheid zijn." Voorlopig zijn haar biologische producten nog erg duur. Paltrow's lip color voor USD 24 en foundation USD 42.

bron: Jezebel
Publicatiedatum: