Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dr. Hauschka actief op OFF Schedule Fashion Week

Dr. Hauschka Cosmetica luidt het nieuwe jaar in met twee grote events in het OFF Schedule tijdens het Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam (MBFWA) dat van 8-18 januari plaatsvindt. Het MBFWA Offschedule programma (voorheen Downtown) is een verzameling van evenementen waar creativiteit, kunst, mode en cultuur wordt samengebracht. De evenementen lopen samen met het hoofdprogramma van Fashion Week Nederland.



Op dinsdagavond 12 januari verzorgt het natuurzuivere merk de visagie van alle modellen in de Haute Couture Show van de Collectie Winter 2015 van de Nederlandse modeontwerpster Monique Collignon tijdens het Couture Ensemble in het DeLaMar Theater.

En op donderdagavond 14 januari is Dr. Hauschka's international make up artist Karim Sattar aanwezig op het Fashion Fest in het Art'Otel. Daar deelt hij met het publiek zijn top tips en zal hij complete make-overs verzorgen.

De show van Monique Collignon wordt ondersteund met live klassieke muziek door het Nederlands Philharmonisch Orkest. De collectie, genaamd 'Earth Delight', is eco-vriendelijk geproduceerd en geïnspireerd op het mineralenrijk. De perfecte match dus met de natuurzuivere cosmetica van Dr. Hauschka die pure, minerale pigmenten gebruikt voor haar eigen decoratieve lijn.

Karim steelt de show tijdens Fashion Fest in het Art'Otel

Op donderdagavond 14 januari, van 19:00 tot 22:00 uur, zal Dr. Hauschka's topvisagist Karim Sattar het publiek entertainen met de laatste trends op beautygebied en geeft hij make-overs aan alle natural beauty lovers. Op 14 januari heeft iedereen de kans om Karim Sattar op Fashion Fest te ontmoeten en bevlogen aan het werk te zien.
 
Voor meer informatie: www.dr.hauschka.nl, www.waste2wear.com en www.fashionweek.nl
Publicatiedatum: