Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yaviva introduceert dag- en nachtcrème van The Ohm Collection

Na de succesvolle lancering van de natuurlijke poederdeodorant van The Ohm Collection, breidt cosmeticagroothandel Yaviva het assortiment uit met een verantwoorde dag- en nachtcrème. De nieuwe crème van het Nederlandse merk The Ohm Collection zit boordevol natuurlijke, biologische ingrediënten die de huid mooier maken.



De productlijn van The Ohm Collection bestaat enkel uit producten die 100% natuurlijk en verantwoord zijn voor mens en milieu. De Crème bevat geen synthetische stoffen zoals siliconen, synthetisch parfum, musk verbindingen, parabenen en andere ongewenste ingrediënten. De dagcrème bestaat voor 75% uit biologisch gecertificeerde ingrediënten, de nachtcrème voor 91%. Crème Couture is verpakt in luchtdichte pompflacons, waardoor er geen oxidatie optreedt en er dus geen synthetische conserveringsmiddelen nodig zijn. De crème wordt zelfs geleverd in een volledig recyclebare verpakking. Het doosje waarin de crème wordt gepresenteerd ziet er stijlvol en elegant uit en is voorzien van een echte houtinleg. De mensen achter dit bijzondere merk denken net even anders dan anders, en dat zie je terug in de producten.



Crème Couture

Het assortiment van The Ohm Collection is uitgebreid met een dagcrème en een nachtcrème. De natuurlijke dagcrème beschermt en voedt de huid gedurende de hele dag. Dankzij de unieke formule trekt de crème snel in, terwijl de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen. De crème bevat natuurlijke extracten van framboos, granaatappel, spirulina en rozemarijn. Zij stimuleren de doorbloeding en stofwisseling van de huid en voorzien de huid van krachtige anti-oxidanten die helpen om het huidverouderingsproces te vertragen. Crème Couture bevat zeoliet, een 100% natuurlijk & bijzonder vulkanisch kleimineraal. Zeoliet heeft een sterk absorberend vermogen waarmee het gifstoffen bindt, neutraliseert en de huid helpt te beschermen tegen klimaatinvloeden en straling. Dit maakt de dagcrème ook tot een ideale basis voor make-up.



De Crème Couture nachtcrème is speciaal ontwikkeld om het herstellende vermogen van de huid 's nachts te ondersteunen. De nachtcrème bevat krachtige nigella- en laurierolie die de huid beschermen tegen onzuiverheden en lysine dat de weerstand van de huid verhoogt. Het ontspanningsmineraal magnesium is in deze crème verwerkt vanwege een rimpel bestrijdende & weerstand verhogende werking. Het is een fijne, volle crème die de geïrriteerde en gestreste huid kan laten ontspannen, het vochtgehalte herstelt en fijne lijntjes helpt vervagen. 's Ochtends word je wakker met een stralende en uitgeruste huid.

De volledige productlijn van The Ohm Collection is onder meer verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi. Zowel de dag- als de nachtcrème kosten 40 euro.

Over Yaviva

Yaviva, distributeur en groothandel van biologische cosmetica heeft een groot aantal verantwoorde beautymerken in haar portefeuille. Van huid- en haarverzorging tot mondhygiëne en make-up, dé grote merken op het gebied van eco-cosmetica zijn vertegenwoordigd. Met merken als Tasty Skincare, Boho Cosmetics, Santaverde, Surya Brasil en The Ohm Collection heeft Yaviva zich ten doel gesteld de grootste distributeur van biologische cosmetica van de Benelux te zijn. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Klik hier
voor meer informatie.
Publicatiedatum: