SoloBioMooi en Tinteling Romance organiseren schrijfwedstrijd

De biologische cosmeticawebshop SoloBioMooi en uitgeverij Tinteling Romance organiseren samen de schrijfwedstrijd Bewust lezen, Bewust leven, met als thema 'Dicht op de huid'. Daarbij gaat het erom dat liefde verdergaat dan alleen de buitenkant. De twee winnaars ontvangen een bundel Huidverzorging van SoloBioMooi ter waarde van 100 euro en bovendien worden hun verhalen gepubliceerd in een verhalenbundel, samen met een verhaal van een Tintelingauteur.

Het idee

Bewust leven is iets wat steeds belangrijker wordt, iets waar zowel Tinteling Romance als SoloBioMooi dagelijks mee bezig zijn. SoloBioMooi heeft als filosofie 'vermooier' en dit is precies waar Pieter Hofland van SoloBioMooi een overeenkomst ziet met Tinteling Romance. "We richten ons in zekere zin op dezelfde doelgroep", legt Hofland uit, "namelijk de moderne vrouw in al haar vormen en maten en die op zoek is naar manieren om deze wereld een stukje mooier te maken. Te vermooieren."Tinteling Romance is een online boekenserie dat zich vooral richt op de moderne bewuste vrouw en alle dingen die haar bezighouden. Marijke F. Jansen van Tinteling Romance is erg enthousiast over de maatschappelijk verantwoorde insteek van SoloBioMooi. "SoloBioMooi wil de wereld in alle opzichten mooier maken: door de producten die ze verkopen, door het effect dat dit op hun klanten heeft, maar ook door heel bewust te kijken naar de herkomst van hun producten. Tinteling Romance is een leesserie die vooral tot doel heeft om de lezers een glimlach op het gezicht te bezorgen. Maar waarom zou je daarmee niet een stapje verder gaan en ook een boodschap toevoegen aan zo'n verhaal?"

Zo ontstond er bij SoloBioMooi en Tinteling Romance het idee om jaarlijks een gezamenlijke schrijfwedstrijd te organiseren met de titel: Bewust lezen, Bewust leven.

De schrijfwedstrijd

Heb jij het in je om het leven en de liefde in Nederland te 'vermooieren'? Dit jaar is het thema 'Dicht op de huid', waarbij het erom gaat dat liefde verder gaat dan alleen maar de buitenkant. De twee beste verhalen worden, naast een verhaal van een vaste Tinteling Romance schrijver, gepubliceerd in de nieuwe 'Tinteling'. Net als is gedaan bij het verhaal van M.P. Hofstee: 'Het Verleidingseffect'. Bovendien ontvangen de winnaars een royalty van 10% en ontvangen 100 euro aan verzorgingsproducten van SoloBioMooi.

Wat is de opdracht?

  • Schrijf een grappig, sexy en romantisch verhaal van 15.000 tot 20.000 woorden binnen dit thema.
  • Schrijf het verhaal in Times New Roman lettergrootte 12, met regelafstand 1,5 en marge 0.4.
  • Voeg een korte biografie toe (maximaal 500 woorden).
  • Stuur het verhaal uiterlijk op 1 januari 2016 op naar Tinteling Romance.

Over SoloBioMooi

De filosofie van webwinkel SoloBioMooi is in één woord te vatten: 'vermooier'. Vermooier jezelf, maar ook de wereld. De producten die SoloBioMooi verkoopt zijn dus goed voor jou én de natuur. Het aanbod bestaat uit uitsluitend biologische, ecologische en natuurlijke verzorgingsproducten. De webwinkel heeft unieke leveringsvoorwaarden en hanteert een niet goed, geld terug garantie op alle cosmetica. Bekijk het volledige assortiment op www.solobiomooi.nl.

Over Tinteling Romance

Tinteling Romance geeft erotische chicklits uit die het best omschreven kunnen worden als romantische verhalen met een 'happy end'. Sinds de start vorig jaar zijn er zeven e-boeken en twee papieren boeken verschenen en dit najaar staan er nog enkele nieuwe uitgaven op de planning. Verschillende delen van de serie prijken onafgebroken op de hitlijsten van iTunes. Liefhebbers die graag willen deelnemen aan de schrijfwedstrijd kunnen voor meer informatie terecht op www.tintelingromance.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven