Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SoloBioMooi heeft primeur met natuurlijke poederdeodorant van The Ohm Collection

Het nieuwe Nederlandse merk The Ohm Collection komt met een premium natuurlijke deodorant die de lymfeklieren beschermt, de hele dag werkt en niet vlekt op kleding. De deodorant heeft een unieke poedervorm, zit in een prachtige verpakking en is verkrijgbaar in negen heerlijke geuren van hoogwaardige essentiële oliën, zoals kokos, jasmijn en lavendel. Deze verantwoorde deodorant is de nieuwste aanwinst van SoloBioMooi, dé webshop in biologische cosmetica.



De werking van de Ohm deodorant

Gewone deo's bevatten vaak schadelijk aluminium dat de lymfeklieren belast. Dat moet anders kunnen, dacht het team van The Ohm Collection. Ze kregen gelijk: de unieke Ohm deodorant is ontwikkeld op basis van natuurlijke zuiveringszout en bevat enkel ingrediënten die het lichaam ondersteunen. Breng na het douchen een klein beetje poeder aan en je ruikt de hele dag lekker fris. Verkrijgbaar in de onweerstaanbare geuren frankincense, ceder, kokos, jasmijn, gardenia, neroli, patchouli, lavendel en rose. De deodorant is zuinig in gebruik (één deo gaat zes maanden mee), 100% natuurlijk en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voel je heerlijk fris en fruitig met deze nieuwe natuurlijke deodorant van Nederlandse bodem.



Cosmetisch bewustzijn

Natuurlijke producten, verantwoorde processen zonder chemicaliën en recyclebare verpakkingen: The Ohm Collection staat voor cosmetisch bewustzijn en bestaat enkel uit producten die 100% natuurlijk en volledig verantwoord zijn voor mens en milieu. Een frisse gedachte.



Over SoloBioMooi

In 2012 ontdekten Ingrid en Pieter bij toeval dat ze een langgekoesterde droom deelden: een webshop starten met biologische cosmetica. Met SoloBioMooi jagen ze samen hun droom achterna: een webwinkel waar consumenten uitsluitend échte natuurlijke cosmetica en huidverzorging kunnen kopen. Samen selecteerden ze ruim 1500 natuurlijke producten. The Ohm Collection is de nieuwste aanvulling van het assortiment en past perfect bij de filosofie van SoloBioMooi: de wereld stuk voor stuk een beetje mooier maken. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.
Publicatiedatum: