Meer dan 150 exposanten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2015. Ook dit jaar biedt de beurs informatie over kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succesvolle exploitatie van de winkel. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om zo in te spelen op nieuwe trends en het wisselende koopgedrag van de consument Ook is er voldoende gelegenheid om de noviteiten van dit jaar te bekijken en ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.

Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - gisteren
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Amandelpasta en gemengde notenpasta in grote 'jubileumpotten'
- Biologisch akkerbouwer Douwe Monsma aan tafel bij onderhandelingen landbouwakkoord
- "Nederlandse leiders putten sterk uit de ervaringen in Denemarken bij het ontwikkelen van de markt"
Top 5 - afgelopen week
- Geitenhouderij De Molswaerd gaat van biologisch naar eco-vriendelijk
- John Arink speecht tijdens protest bij Rabobank
- Onkruidrobot maakt indruk op RTL-presentator Lodewijk Hoekstra
- Biologische paddenstoelenkwekerij zet deuren wijd open na nieuwbouw
- Roomijs van BD-landbouwer Tim Moerman in BinnensteBuiten
Top 5 - afgelopen maand
- Mestoverschot? Niet in de biologische sector
- Geitenhouderij De Molswaerd gaat van biologisch naar eco-vriendelijk
- De Wijndragers neemt het merk Van TON uit Zierikzee over
- Potgrond met turf funest voor natuurgebieden, maar alternatief lijkt moeilijk te vinden
- "Overheid beschermt mensen en natuur onvoldoende tegen schadelijke effecten van bestrijdingsmiddelen"
29 en 30 september in Expo Houten
Wederom ruimte voor bio-producten op Vakbeurs Foodspecialiteiten
Meer dan 150 exposanten tonen hun producten en diensten tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2015. Ook dit jaar biedt de beurs informatie over kaas, delicatessen, wijn, bonbons, koffie en thee, biologische en streekproducten, vlees, patés, broodwaren, oliën, verpakkingsmateriaal en winkelinrichting. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succesvolle exploitatie van de winkel. "Voor winkeliers een uitstekende gelegenheid om informatie, innovatie en inspiratie op te doen om zo in te spelen op nieuwe trends en het wisselende koopgedrag van de consument Ook is er voldoende gelegenheid om de noviteiten van dit jaar te bekijken en ervaringen uit te wisselen", aldus Joop Goossens, directeur van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland en organisator van de beurs.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-26 LTO organiseert 'Dag van de multifunctionele landbouw'
- 2023-05-25 Ruim 50 leveranciers op Lentemarkt bij de Groene Passage
- 2023-05-25 BioInspiratiedag voor gangbare en biologische ondernemers: 8 juni in Weert
- 2023-05-25 Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- 2023-05-23 Workshop biologisch risicobeheersplan georganiseerd voor landbouwvoorlichters en -adviseurs
- 2023-05-23 NAJK organiseert workshop voor meerwaarde creëren op het agrarisch bedrijf met een neventak
- 2023-05-22 Online startersuurtje: 25 mei om 19:30 uur
- 2023-05-19 29 mei Open Dag bij De Hommelhoeve in Empe
- 2023-05-19 De supermarkt van morgen en de rol van lokaal assortiment
- 2023-05-17 Carbon Credits maken landbouwtransitie in Egypte mogelijk, kan dat ook in Nederland?
- 2023-05-17 John Arink speecht tijdens protest bij Rabobank
- 2023-05-16 Karavaan brengt voorstellingen over actuele boerenthema's op locatie
- 2023-05-16 Sustainable Foods Summit over natuurvriendelijke voedingsmiddelen: 15 en 16 juni
- 2023-05-16 Twee bio-melkveebedrijven doen mee aan Campina Open Boerderijdagen
- 2023-05-16 Workshop 'Indrukwekkende Sojaboon': 13 juni 2023
- 2023-05-16 Voorjaarseditie Biovelddag op Proefbedrijf Biologisch Landbouw van Inagro: 28 juni
- 2023-05-12 Natexpo Awards: twee nieuwe categorieën
- 2023-05-11 Biologische molen doet mee aan Nationale Molendag op 13 mei
- 2023-05-10 Boekpresentatie Michiel Rietveld: 12 mei
- 2023-05-10 Organic Food Conference 2023: 22 en 23 mei in Sansepolcro (Italië)