Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding huidverzorgingslijn Rio Rosa Mosqueta

Ontdek de 100% natuurlijke huidverzorgingslijn van Rio Rosa Mosqueta. Elk product bevat rozenbottelolie samen met de beste plantenextracten uit Zuid-Amerika zoals Babassu en Sacha Inchi en de populaire, goed bekende ingrediënten uit Europa zoals hyaluronzuur en white tea. De hele range is vrij van 'nasties' zoals synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, petroleum derivaten, dierproeven en parfum. Ook is elk product gecontroleerd en gecertificeerd door EcoControl volgens de Natural Cosmetics Standards.

Uitbreiding van de range

De huidverzorgingslijn is onlangs uitgebreid met nog 3 geweldige producten. Naast de pure olie, dag- en nachtcrème, reinigingscrème, gezichtsscrub, liftend serum en de oogcontour crème is er nu ook een Body Butter voor het hele lichaam, een Intensieve Nachtverzorging voor het gezicht en een heerlijk voedende handcrème.


Daarnaast is de formule van de dag- en nachtcrème vernieuwd. Er is een natuurlijke kokosolie aan toegevoegd voor een frisse geur en de samenstelling is iets gewijzigd waardoor de crème lichter aanvoelt en makkelijker uitsmeert.

Rio Rosa Mosqueta Body Butter

Deze rijke butter hydrateert en voedt de huid diep en zorgt voor een zijdezacht gevoel. Het bevat ingrediënten als Shea boter, Babassu, Sacha Inchi en Aloe Vera. De olie van grapefruit geeft een natuurlijke frisse geur aan de crème.
Het is geschikt voor alle huidtypen en een echte aanrader voor de koude wintermaanden.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Rio Rosa Mosqueta producten zijn verkrijgbaar bij natuurwinkels en gezondheidswinkels vanaf 8,45 euro.

Voor meer informatie:

TS Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk
0341 462121
info@tsproducts.nl
www.tsproducts.nl
www.riorosa.nl
Publicatiedatum: