Dr. Hauschka Regeneratielijn nu in miniaturenpakket

Voor wie op zoek is naar een pure uitstraling maar rimpeltjes en fijne lijntjes wil verfijnen, heeft Dr. Hauschka van haar regeneratielijn een luxe miniatuurverpakking voor de rijpere huid ontwikkeld. De exclusieve Regeneratie Verzorgingsset is ideaal om kennis te maken met deze kwalitatieve lijn van Dr. Hauschka Cosmetica of handig in de koffer voor mee op reis. Nu heb je in totaal vijf Dr. Hauschka minitatuurverpakkingen om uit te kiezen, als cadeau voor je moeder of vriendin of als traktatie voor jezelf.

De Regeneratie Verzorgingsset bestaat uit de volgende vijf producten:
  1. Regeneratie Oogcrème
  2. Regeneratie Dagcrème
  3. Regeneratie Hals en Décolleté
  4. Regeneratie Serum
  5. Regeneratie BodymilkBijzondere ingrediënten, met heilzame eigenschappen: De rijpere huid heeft andere dingen nodig dan de jonge huid. Aangezien hydratatie een belangrijk aspect is, bevat de Dr. Hauschka Regeneratie Verzorgingsset het vochtvasthoudende kweepeerzaad en bryophyllum dat ook vitaliseert. Akkerpaardenstaart versterkt en verstevigt de huid, terwijl de antioxidanten in West-Indische kers beschermen tegen vrije radicalen die de huid verouderen.

Elk product heeft een unieke samenstelling: Regeneratie Dagcrème vernieuwt de huid en maakt haar glad, net als de Regeneratie Crème Hals en Décolleté. Regeneratie Bodymilk trekt snel in de huid en zorgt ervoor dat de huid stevig en gezond aanvoelt. Door de verstevigende en hydraterende eigenschappen, vernieuwt het Regeneratie Serum de huid, terwijl de Regeneratie Oogcrème rimpeltjes en lijntjes verfijnt.Adviesprijs 29,50 euro.

Dankzij het praktische miniaturenpakket is het eenvoudig geworden om het geschikte product te kiezen. En om een bewuste keuze te maken voor de beste verzorging van de rijpere huid.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.