Nieuw in Nederland

Way 2 Natural introduceert Iva Natura uit Turkije

Maak kennis met gecertificeerd biologische verzorgingsproducten van Iva Natura. Iva Natura heeft een volledig productenlijn van 26 producten die zijn verdeeld over drie productcategorieën: gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Ze zijn geschikt voor mannen en vrouwen, van jong tot oud.Alle producten van Iva Natura dragen het Etko-keurmerk, de certificeringsorganisatie aangesloten bij Cosmos Organics. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG's, GMO's of phtalaten. En uiteraard zijn alle producten dierproefvrij.Alle basisextracten komen rechtstreeks uit Anatolië, beter bekend als Turkije. Ze zijn bereid met essentiële kruiden, plant extracten en oliën die afkomstig zijn uit beschermde ecosystemen ver weg van de bewoonde wereld. Deze natuurlijke flora wordt gevoed volgens de agrarische traditie, die al duizenden jaren uniek is in Anatolië. Sommige planten overleven zelfs -40 graden Celsius waarbij weer anderen kunnen overleven bij + 45 graden Celsius.

Deze bijzondere planten zijn de eerste die de meest zuivere wateren opnemen, die voortvloeien uit afgelegen berg bronnen. De meeste van deze planten groeien ook op grote hoogten waar ze in een frisse en zuurstofrijke omgeving groeien. De rijke eigenschappen van Anatolië waar een mediterraan klimaat heerst, zorgen ervoor dat de planten en kruiden de unieke eigenschappen hebben van zelf-vernieuwing en overlevingskracht. Uit deze onbewoonde streken en talrijke gebieden met zeer divers en ongerept natuur haalt Iva Natura haar unieke ingrediënten.

Voor een groot deel van het assortiment is gebruik gemaakt van een zeer speciale formule welke bekend staat als 'Organic Liposome Technology'. Dit is een simpel gezegd een biologische transportmiddel die ervoor zorgt dat de voedingsstoffen sneller de huidcellen intrekken. Hierdoor is het effect van de producten sterker en kan men zonder chemische toevoegingen, snel en effectief resultaat boeken.

Alle unieke hoofdingrediënten in Iva Natura producten komen uit verschillende gebieden van Anatolië zoals hieronder afgebeeld.Al deze extracten van de natuurlijke ingrediënten werken in harmonie met de huid en houden haar natuurlijke evenwicht in stand. Ze geven een natuurlijke straling van de huid en de haren. Ontdek het hele assortiment van 26 biologische verzorgingsproducten van Iva Natura voor gezicht, lichaam en haar.Het is ook mogelijk om onder private label deze producten te laten produceren of een geheel nieuw, innovatief product te ontwikkelen via het Laboratorium van Iva Natura. Neem hierover vrijblijvend contact met Way 2 Natural op. U kunt de producten van Iva Natura in Nederland bestellen bij de exclusieve distributeur Way 2 Natural via www.way2natural.nl.

Voor meer informatie:

Esen Sari-Sayar
Way 2 Natural
06 45382042
esen@way2natural.nl
www.way2natural.nl
www.ivanatura.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven