Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor de perfecte beachlook

'Less is More' breidt uit met Elderflower Salt Spray

Voor de perfecte beach look hoef je niet meer naar het strand. Met de onlangs gelanceerde Elderflower Salt Spray van Less is More creëer je in een handomdraai een kapsel dat eruit ziet alsof je de hele dag op het strand geweest bent. Tegelijkertijd wordt het haar intensief verzorgd en gehydrateerd door deze 100% natuurlijke, eco haarspray.

Een beach look was nog nooit zo eenvoudig

In de zomermaanden is de beachlook een populaire haarstijl, waarmee veel vrouwen graag gezien worden. Gelukkig hoef je daarvoor niet elke keer naar het strand. Met de Elderflower Salt Spray van Less is more creëer je in een handomdraai een perfecte warrige beachlook. De haarspray geeft het haar textuur, volume en fixatie en zorgt voor een natuurlijke matte finish. Voor perfect gestyled en intensief verzorgd, rommelig haar. Verdeel de spray door droog of vochtig haar, ga er met de handen doorheen en klaar ben je. Een echte beachlook is nog nooit zo eenvoudig geweest.



Kapsels die de hele dag in model blijven

Ook voor wie even geen zin heeft in een beachlook komt de Elderflower Salt Spray van pas. Het is namelijk de perfecte voorbereiding voor het opsteken of invlechten van haar. Het haar voelt iets ruwer aan, waardoor het makkelijker te stylen is en bovendien beter blijft zitten. Hiermee is zelfs het opsteken van fijn, stijl haar mogelijk.

100% natuurlijk

Less is More is een merk met een complete lijn natuurlijke en biologische haarverzorgingsproducten. Alle haarverzorgingsproducten zijn gecertificeerd met het Austria Bio Garantie Keurmerk. Ook de Elderflower haarspray is 100% natuurlijk. De spray is gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten. Respect voor het milieu staat voorop en de producten van Less is More worden niet op dieren getest. De ElderFlower spray heeft tevens het PETA keurmerk, wat inhoudt dat deze spray geschikt is voor veganisten. Naast de elderflower haarspray bestaat het assortiment uit natuurlijke shampoos, conditioners en haarstyling producten. Tegenwoordig maken vele professionals gebruik van de Less is More producten en ook Leonardo DiCaprio is groot fan.

Over Heavenly Pure

De hele lijn haarverzorgingsproducten van Less is More is verkrijgbaar bij Heavenly Pure. Deze Nederlandse e-boetiek verkoopt uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Geen enkel product is getest op dieren en bijna alle producten zijn geschikt voor veganisten. Wil je persoonlijk kennis maken met Heavenly Pure? Kom dan op 10 mei naar de Wellness Market in de Kromhout Hallen in Amsterdam.
Publicatiedatum: