Biologisch tafelen op een bijzondere locatie:

Huiskamerdiner in een Aardehuis

Aanstaand weekend op zaterdag 25 en zondag 26 April serveert culinair kunstenaar Edith Kostelijk een uitgebreid biologisch diner op een wel heel unieke locatie.

Edith, vaste kok bij centrum Helios in Heerde en kunstacademicus, vertelt; "Als klein kind zat ik bij moeder op het keukenblad met uitzicht op de moestuin van opa. Liefde voor koken met waardevolle ingrediënten is mijn hele leven al onlosmakelijk met mij verbonden. Nu het voorjaar is begonnen raak ik geïnspireerd en heb ik een kookboek vol nieuwe plantaardige recepten voor de fijnproevers. Wie komt eten schuift aan tafel in de bijzondere ambiance van een aardehuis!"De duurzame wijk met Aardehuizen in gemeente Olst-Wijhe nadert het einde van de bouwfase. Kom ook een kijkje nemen en proef van vele smakelijke gerechten aan de Tafel van Kostelijk tijdens 'het huiskamerdiner'.Voor meer informatie en reserveren: edith.kostelijk@aardehuis.nl, 06 49030026, www.detafelvankostelijk.nl (Groepen/gezelschappen op andere data mogelijk.)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.