Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontmoet Planet of Mushrooms op de Bio-beurs

Planet of Mushrooms is in Nederland exclusief distributeur van GOBA, hét merk voor voedingssupplementen van biologische paddenstoelen. De producten van het merk GOBA zijn 100% biologisch en de paddenstoelen worden geteeld in de zuivere omgeving van de Juliaanse Alpen op de grens van Slovenië, Oostenrijk en Italië. De producent gaat verder dan de Europese eisen, en heeft daarom naast het EU bio-keurmerk ook het Sloveense bio-keurmerk.



GOBA wordt voor 100% geproduceerd in de EU, waar de kwaliteitseisen hoger liggen dan in China en VS. Ze zijn bovendien voor 100% afkomstig van de producent, die de paddenstoelen zelf teelt, die de voedingssupplementen zelf ontwikkeld heeft, en die ze ook zelf produceert.

Planet of Mushrooms heeft met GOBA een groot assortiment aan voedingssupplementen van paddenstoelen onder één dak. De focus ligt op paddenstoelen, met uitzondering van rode gefermenteerde rijst, dat ook van GOBA en ook voor 100% afkomstig van dezelfde producent.

De producent van GOBA is op dit moment in staat om maar liefst 40 soorten schimmelculturen in eigen huis te kweken. Zij doet dit op basis van meer dan 15 jaar wetenschappelijke kennis. Het gaat om een complex productieproces en het bedrijf achter GOBA beheerst dit als geen ander.

De stap van het lab naar productie op industriële schaal is nog niet zomaar gemaakt. 10 jaar voorbereidingstijd is nodig voordat je zover bent. Bovendien is de extractie van de werkzame stoffen een beschermd geheim.



Op donderdag 22 januari bezoekt Planet of Mushrooms de Bio-beurs in Zwolle. Wilt u met hen afspreken voor een ontmoeting op de beurs? Neem dan contact op via info@planetofmushrooms.com.

Voor meer informatie: www.planetofmushrooms.com
Publicatiedatum: