Nieuw: Dr. Hauschka Foundation in vijf natuurlijke tinten

Dr. Hauschka komt in 2015 met een nieuwe Foundation in vijf natuurlijke tinten: '01 macadamia', '02 almond', '03 chestnut', '04 hazelnut' en '05 nutmeg'. De foundation is eenvoudig aan te brengen, combineert authentieke kleurnuances met een luchtige structuur en verwent je huid met fijne plantaardige oliën, wassoorten en heilzame plantenextracten. De Foundation volgt de Translucent Make-up op met nieuwe tinten, een nieuwe samenstelling en een nieuwe geur. De Foundation camoufleert kleine oneffenheden, donkere kringen en roodheid, maar verbergt jouw persoonlijkheid niet.

De nieuwe Dr. Hauschka Foundation is vanaf 2 februari 2015 verkrijgbaar in een tube van 30 ml. Adviesprijs: 21,50 euro.


Huidverzorging en foundation in één

De formule van minerale pigmenten, geselecteerde geneeskrachtige kruidenextracten, de fijnste plantaardige oliën, wassoorten en natuurlijke essentiële oliën zorgt ervoor dat de natuurlijke functies van de huid worden versterkt en dat ook dit vernieuwde product een voortreffelijke gezichtsverzorging biedt. Het product reguleert de vochtbalans van de huid en beschermt het gezicht tegen externe invloeden.

Lichte tot medium dekking

Een bijzonder aantrekkelijke eigenschap van Dr. Hauschka Foundation is de vloeibare consistentie, waardoor het product gemakkelijk en gelijkmatig aan te brengen is. Dankzij de lichte tot medium dekking worden oneffenheden gecamoufleerd en blijft tegelijkertijd de natuurlijke uitstraling behouden. Bij de nieuwe formule van Dr. Hauschka Foundation is de vernieuwde geur een van de eerste dingen die opvalt. Bij het aanbrengen zal men onmiddellijk het frisse vleugje citroen oppikken. Een vleugje citroen; aangevuld met een licht wasachtig kokoscomponent en een vanillegeur.

Vijf nieuwe tinten

Foundation 01 macadamia: neutrale, lichte huidskleur;
Foundation 02 almond: warme, lichte en lichte-tot-medium huidskleur;
Foundation 03 chestnut: koele, medium huidskleur;
Foundation 04 hazelnut: warme, medium tot licht donkere huidskleur;
Foundation 05 nutmeg: neutrale, medium tot enigszins donkere huidskleur.

Voor meer informatie: www.drhauschka.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven