Steun Oxfam met geitenboodschappentas

Tijdens de Bio10Daagse (18 tot en met 27 september) is bij EkoPlaza de unieke Oxfam Novib geitenboodschappentas te koop. Nederlandse biologische geitenboeren hebben samen met EkoPlaza en Bastiaansen Kaas als doel gesteld om met bezoekers van EkoPlaza een flink bedrag bij elkaar te verzamelen voor de actie 'Geef een Geit'.Het streven is om tijdens de Bio10Daagse minimaal 1000 geiten te verzamelen. Het verzamelde bedrag gaat rechtstreeks naar lokale partnerorganisaties van Oxfam Novib. Met de bijdrage krijgen arme gezinnen in Bangladesh een geit en training. Voor de gezinnen in Bangladesh is het houden van een geit zeer belangrijk voor hun levensonderhoud. Natuurlijk vanwege de dagelijks verse melk, maar ook bijvoorbeeld om het land te bemesten.

Op de website van EkoPlaza staat ook deze uitleg over de voordelen van biologische geitenzuivel ten opzichte van reguliere geitenzuivel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.